phishing

Afjet Afyon Spor Bodrum Spor maçını Lutfi Arpacı sizler için yorumladı

Afjet Afyon Spor Bodrum Spor maçını Lutfi Arpacı sizler için yorumladı

Afjet Afyon Spor Bodrum Spor maçını Lutfi Arpacı sizler için yorumladı
16 Şubat 2018 - 09:58 - Güncelleme: 16 Şubat 2018 - 11:56

 

Bu gün günlerden Afyonspor du ne tesadüftür bugünün sevgililer günü olması dolayısı ile Afyonsporumuz böyle anlamlı bir günde Bodrumspor’u 2-0 yenerek kendisini seven taraftarlarına anlamlı bir galibiyet hediye etti.

Geçen hafta Tuzlaspor deplasmanında alınan 4-4 lük beraberliğinde etkisiyle maça tutuk başlayan Afyonsporumuz ilerleyen dakikalarda maça ağırlığını koymaya başladı. İlk yarıda cömertçe fırsatları harcayan takımımız ilk devreye 0-0 beraberlikle girdi.

İkinci yarıya oldukça istekli başlayan takımımız sağlı sollu ataklarla Bodrumspor kalesini yoklamaya başladı.Dakikalar 54’ü gösterirken defans oyuncumuz Nazmi’nin attığı golle 1-0 öne geçtik.Bundan sonraki dakikalarda Bodrumspor beraberliği yakalamak için mücadele ederken takımımız 2. golü atıp rahatlamak için karşılıklı ataklarla kaleleri yoklamaya başladılar. 79’ uncu dakikada defans oyuncumuz Türker’in golüyle skorda 2-0’lık üstünlüğü bulan takımımız hem kendisini hem de hafta içi olmasına rağmen tribünde yerini alan taraftarını rahatlatıyordu. Kalan dakikalarda Afyonspor skoru korumak için Bodrumspor’da hiç değilse 1 gol atma ümidiyle oynasa da maçın skoru değişmedi ve sahadan 2-0 lık net skorla ayrılan takımımız hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Menemenspor’a da gözdağı vermiş oldu.

Tribünde az sayıdada olsa yerini alan Bodrumspor taraftarı ise maça ayrı bir renk kattı Amedspor deplasmanından 1-0’lık galibiyetle ayrılan Menemenspor ikincilikteki yerini korurken Keçiörengücü’nün Sivas Belediyespor ile 2-2 berabere kalması tam da bizim istediğimiz gibi bir sonuçtu. Hafta sonu oynanacak Sivas Belediyespor Hatayspor maçının da berabere bitmesi en büyük arzumuz. Bundan sonra oynayacağımız her maç final niteliğinde olacak puan cetveline bakıpta bu hafta alt sıradaki takımla oynuyoruz bizim için rahat maç diyebilme lüksümüz yok, çünkü devre arasında takımlar gücü nisbetinde takviyeler yaptılar.Üstelik şampiyonluğa oynayan takımlar, play off için oynayan takımlar ve düşmemek için oynayan takımlar olmak üzere aynı grupta 3 ayrı kulvarda takımların hedefi var.Bizim hedefimiz belli hedefimiz ŞAMPİYONLUK ve biz bunun mücadelesini veriyoruz bu maç geride kaldı hafta sonu Menemenspor engelini de aşacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın hedefimiz yine 3 puan Hafta sonunda izmir’e büyük bir seyirci akını olacak izmir’de ki taraftarımızında takımımızı yalnız bırakmayacağına eminim hedefe yaklaştıkça stres artıyor, heyecan artıyor, taraftar olarak bize düşen görev belli takımımızın hep yanında olmak vefakar Afyonspor Taraftarı bu görevi layıkıyla yerine getiriyor. Bizlere bu galibiyeti hediye eden futbolcularımıza, yönetimimize, tribünlerdeki taraftarlarımıza ve maça gelemeyip duasını bizden esirgemeyen herkese candan gönülden teşekkür ediyorum. Allah’ ın izni ve yardımıyla AFYONSPORUMUZ ŞAMPİYON OLACAK İNŞAALLAH

hoşçakalın

YORUMLAR

  • 0 Yorum