phishing

Aday öğretmenler Eğitim Bir-Sen’in yemeğinde bir araya geldi

Aday öğretmenler Eğitim Bir-Sen’in yemeğinde bir araya geldi

Aday öğretmenler Eğitim Bir-Sen’in yemeğinde bir araya geldi
10 Mart 2016 - 18:10

Eğitim-Bir-Sen 1’Nolu Şube Başkanı Abdullah Çelik, Şubat atamalarında tayinleri çıkan ve Afyonkarahisar’da göreve başlayan aday öğretmenlere yemek verdi. Öğretmenevindeki yemekte, aday öğretmenlere seslenen Çelik, “Aramıza hoş geldiniz. Dünyanın en kutsal mesleğini icra edeceksiniz. Yapacağınız işin; sizlere, ailenize, milletimize, vatanımıza hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Eğitim-Bir-Sen’in Türkiye’nin en büyük sendikası, aynı zamanda en büyük sivil toplum örgütü olduğunu anlatan Şueb Başkanı Çelik, “Eğitim Bir Sen Genel yetkili sendikadır. Genel Merkezimiz hükümetle yapılan toplu sözleşme çalışmalarını tüm eğitim çalışanları adına yapmaktadır. Aynı şekilde Milli Eğitim Bakanlığı ile yapılan Kamu İdari Kurul çalışmalarında eğitim çalışanlarının haklarını aramaktadır” bilgisini aktardı.

 

EĞİTİME HAZIRLIK ÖDENEKLERİNİN ÖDENMESİ İÇİN ÇLIŞIYORUZ

Eğitim-Bir-Sen Afyonkarahisar 1 Nolu Şube olarak, eğitim çalışanlarının iyi ve nitelikli hizmet üretmeleri noktasında her türlü çalışmayı yaptıklarına yer veren Çelik, konuşmasında şunlara vurgu yaptı: “Eğitimin kalitesini artırmak, eğitim çalışanlarının hayat standartlarını geliştirmek için çalışmalarımız bundan sonrada devam edecektir. Eğitim çalışanlarının karşılaştıkları sıkıntılar noktasında hukuki destek dâhil her türlü katkıyı sunmayı bir görev sayan sendikacılık anlayışımızı sürdürmeye devam etmekteyiz. Bu bağlamda; aday öğretmen arkadaşlarımızın eğitime hazırlık ödeneklerinin bir an önce ödenmesi için çalışmalarımızı ilgili birimler nezdinde sürdürüyoruz.

Ben tekrar ilk adımınızı attığınız öğretmenlik mesleğinde bayrağı daha yukarlara çıkaracağınıza yönelik inancımı yineliyor, hepinize sağlıklı, mutlu ve uzun bir meslek hayatı diliyorum.”●Kurtuluş

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum