phishing

2. Afyonkarahisar Kitap Fuarı Yoğun İlgi

2. Afyonkarahisar Kitap Fuarı Yoğun İlgi

2. Afyonkarahisar Kitap Fuarı Yoğun İlgi
16 Nisan 2019 - 18:49


 
 
 
Birbirinden değerleri yazarları, yayınevlerini, tiyatral gösterileri Afyonkarahisarlılarla buluşturan 2. Afyonkarahisar Kitap Fuarı çeşitli etkinliklerle devam ediyor.
 
Her gün farklı bir yazarın söyleşi ve imza etkinliğinin düzenlendiği Fuara ilgi oldukça yoğun. Köy okullarından, Afyonkarahisar merkezindeki okullardan çok sayıda öğretmen ve öğrenci, aileler, çocukları, üniversite öğrencileri, akademisyenler, yerel yazarlar 2. Afyonkarahisar Kitap Fuarı’nın ziyaretçileri arasında.
 
11 gün sürecek olan Fuar takvimi kapsamında her gün farklı bir yazar okuyucularıyla buluşuyor. Spor ve çocuklar üzerine yazdığı kitaplarıyla bilinen yazar Ferrin İlbay Yalnız, Edebiyat, İnsan ve Toplum kategorilerinde eserler ortaya koyan yazar Necati Demirci, televizyon ekranlarından da tanınan yazar Uğur Arslan söyleşi, imza ve fotoğraf etkinlikleri ile kitapseverlerle bir araya geldi.
 
Söyleşi etkinliğinde kitapseverler ile bir araya gelen Oyuncu yazar Murat Tavlı hayat hikâyesini anlatarak başladığı konuşmasında, yazarların okuyucuların en iyi arkadaşı olduğunu ve yazabilmenin de aslında insanın kendisi olması olduğunu söyledi.
 
Psikolog ve yazar Tuncel Altınköprü ise söyleşisinde çocuklara Bir Kahraman Nasıl Olmalı? Sorusunu yöneltti ve bu çerçevede hikâye ve masal kurgulanırken yapılan yanlışları anlattı. Masum gibi görünen birçok masalın aslında bilinçaltına olumsuz mesajlar verdiğine dikkat çekti. Üniversite öğrencilerine yönelikte söyleşi yapan Altınköprü kitap yazmanın gerekliliğine ve önemine değindi.
 
Hafta sonuna kadar her gün saat 10.00 ile 20.00 saatleri arasında ziyaretçilerini ağırlayacak 2. Afyonkarahisar Kitap Fuarı’nda 17 Nisan saat 14.00’te Ahmet Turgut, saat 11.00’de Fahri Coşkun, 14.00’te Bekir Manav, 19 Nisan saat 11.00’de Vural Yaşaroğlu, saat 13.00’te Yelda Kırçuval, saat 14.30’da Nedim Şener, 20 Nisan saat 10.00’da Serkan Şengül, saat 12.00’de Süleyman Kurt, saat 14.00’te Mete Yarar, İbrahim Özbay söyleşi ve imza etkinliğinde okuyucuları ile bir araya gelecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum