phishing

13 yaşındaki Afyonkarahisarlı sporcu Elmas Başoğlu Avrupa Şampiyonu oldu

13 yaşındaki Afyonkarahisarlı sporcu Elmas Başoğlu Avrupa Şampiyonu oldu

13 yaşındaki Afyonkarahisarlı sporcu Elmas Başoğlu Avrupa Şampiyonu oldu
27 Mart 2023 - 11:50 - Güncelleme: 27 Mart 2023 - 23:05


 
 
 21-28 Mart 2023 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Muaythai Avrupa Şampiyonası’na katılan Afyonkarahisar’ın Emirdağ ,llçesine bağlı Başkonak Köyü’nden 13 yaşındaki sporcu Elmas Başoğlu Hırvat rakibini yenerek Avrupa şampiyonu oldu.
Afyonkarahisar’ı temsilen 6 Şubat ta Antalya’da düzenlenen Türkiye Muaythai Şampiyonasına katılan 13 yaşındaki sporcu Elmas Başoğlu rakiplerini geçerek Türkiye Şampiyonu oldu. Bu şampiyonanın ardından 21-28 Mart 2023 tarihleri arasında Ankara'da düzenlenen Muaythai Avrupa Şampiyonası’na katılan Başoğlu finalde Hırvatistan temsilcisini yenerek Avrupa şampiyonu oldu.
Şampiyon için Emirdağ meydanında davullu zurnalı karşılama töreni düzenlendi.Hemşerilerinin sevgi gösterileri arasında alana gelen Başoğlu sırtandaki Türk bayrağı ile de gurulandırdı.Karşılama sonrası açıklama yapan Antrenör Ali Çiloğlu yetiştirdiği sporcusuyla guru duyduğunu ve Emirdağ’da yetişen bir sporcu olmasından dolayı guru duyduklarını ve Elmas’ın Dünya şampiyonasına gitmeye hak kazandığını  hedeflerinin dünya şampiyonası olduğunu ilk dörde girmeleri halinde de olimpiyat oyunlarına katılmaya hak kazanacaklarını ifade etti.
Şampiyon sporcu Elmas Başoğlu da duyguları dile getirdi ve ülkemizin bayrağını orada dalgalandırdığım için guruluyum dedi.
MHP Milletvekili aday adayı Mehmet Emre Demiral şampiyonu kutladı ve duyguları dile getirdi;” Muaythai Avrupa Şampiyonu olan Hemşerimiz Elmas Başoğlu’nu tebrik ediyorum. Kıymetli ailesine ve hocamız Ali Çiloğlu’na teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Şanlı bayrağımızı dalgalandıran kızımızın gözlerinden öperim. Allah yolunu, bahtını açık eylesin.  “dedi.
Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu Avrupa Şampiyonu sporcuyu kutladı;” 2023  Muay Thai Avrupa Şampiyonasında, Emirdağlı Kızımız Elmas Başoğlu rakiplerini yenerek Avrupa şampiyonu oldu. Kızımızı, ailesini ve hocalarımızı tebrik ediyorum.Emirdağ'ımıza hayırlı olsun.” Dedi.
Elmas Başoğlu için sosyal medyadan tebrik mesajlarının ardı arkası kesilmiyor.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum