phishing

Zeybek FETÖ Kumpasıyla İl Başkanlığından İndirilmiştir

Zeybek FETÖ Kumpasıyla İl Başkanlığından İndirilmiştir

 Zeybek FETÖ Kumpasıyla İl Başkanlığından İndirilmiştir
23 Mart 2019 - 16:53


 
 
“Ben, darbelere üç devlet adamını şehit vermiş bir misyonun yılmaz temsilcisi Demokrat partinin 2. Sıra İGM adayıyım diyerek sözlerine başlayan Zafer Murat çakır Afyonkarahisar’da yayınlanan Yorum Afyon isimli internet sitesinde yayınlanan köşe yazısında Akparti Belediye Başkan adayı Zeybek hakkında tespitlerde bulundu.
ALGI İLE SEÇMENİN TERCİHİNİN YÖNLEDİRİLMESİNİ ADABA UYGUN BULMUYORUM
Çakır;”Toplumun derin algı yaratıcı programlarla yönlendirilmesini ve seçmenin tercihinin yönlendirilmesini demokrat adaba uygun bulmadığım için “kimseyi töhmet ve zan altında bırakmadan” geçmiş ile bugün arasındaki bağlantılara dikkat çeken kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik böyle bir demokratik vicdanlı bir yazıyı kaleme alma ihtiyacı hissettim.” Dedi.
ZEYBEK FETÖ KUMPASIYLA İL BAŞKANLIĞINDAN İNDİRİLMİŞTİR
Zafer Murat çakır yazısının bir bölümünde şu ifadelere yer verdi;
Afyonkarahisar’da Ak Parti Belediye başkan adayı Mehmet Zeybek halim, selim, oturaklı, sakin olarak bilinir. Gençliğinden itibaren asla Fethullah Gülen’e güvenmemiş, onu dini lider görmediği gibi en ağır kelimelerle eleştirmiştir.  İl başkanı olduğu süreçte de FETÖ ile mücadele etmiş, daha sonra il başkanlığından FETÖ’cü baskılarla ve kumpaslarla ve karalamalarla il başkanlığı görevinden alınmıştır. Eğer FETÖ darbesi başarılı olsaydı Mehmet Zeybek şu anda en ağır cezaları almış bir mahkûmdu.
ZEYBEK’İN GÖRÜNTÜLERİNİ SEÇİMİ KAYBETTİRMEK İÇİN PAS ETTİLER
AK Parti’nin ileri gelenlerinin dost sohbetlerinde söylediklerinin topluma yayılmış söylentilerine göre yayınları ile sarih dünün kimliği belirsiz FETÖ sempatizanları ve propagandacıları yereldeki bir programı ulusal basına da gazetecilik dilindeki amiyane tabirle pas edip büyüteç altında gösterilmesi ile seçimin doğal sürecinin seyrini değiştirerek Mehmet Zeybek’e seçim kaybettirmek istemelerinin yanı sıra ulusal basındaki uzantı yayınları ile de iktidarı da FETÖ hamisi gibi göstermek istemekte, Afyon’dan sonra Gaziantep seçimlerini bile etkileyecek gayret içindedirler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum