phishing

Zeybek : Bizim yarıştan çekilmemiz olmaz

Zeybek : Bizim yarıştan çekilmemiz olmaz

Zeybek : Bizim yarıştan çekilmemiz olmaz
11 Ocak 2019 - 18:07 - Güncelleme: 13 Ocak 2019 - 08:06

 

 

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki’nin, "20'den fazla ilin üzerinde çalışıyoruz. Net bir sayı değil üzerinde konuşuluyor. YSK'ya listeler verilene kadar sayı değişebilir açıklaması gözleri yeniden ilimize çevirdi

BAŞKAN ADAYLARINDAN ODAK'A ÖZEL AÇIKLAMA

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin bazı illerde de Cumhur İttifakının yapılabileceği ve 20 ilin daha düşünüldüğünü açıklaması gözleri AK Parti ile MHP'ye çevirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya katıldığı televizyon ve radyo programları ve basın mensuplarına yaptığı açıklamalarda çekilmeyeceğini açıklamıştı. Çetinkaya son olarak katıldığı bir radyo programında ise "Cumhur ittifakının ilimizde 100 bin oyu var. Mehmet Taytak Bey'in daha öncede açıkladığı gibi biz yola devam edeceğiz. ittifak olması zayıf ihtimal ancak yine de olması halinde benim adaylığım devam eder" dedi. Çetinkaya Kanal3 verdiği röportajda, "Çekilen taraf ben olmam" dedi.

Üç adayda seçime girmeli

AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek MHP Belediye Başkan Adayı Fatih Çetinkaya'nın, 'Çekilme olacaksa karşı tarafta olmalı' açıklamasına ODAK aracılığı ile cevap verdi. Zeybek, "Her ikimizde Cumhur ittifakının adaylarıyız. Biliyorsunuz AK Parti Afyonkarahisar'da kuruldu. Afyonkarahisarlılar büyük teveccüh göstererek ilimizde partimizi birinci sıra yükselttiler. Şu anda Belediye Başkanlığı bizim partimizde. Bu durumda bizim yarıştan çekilmemiz olmaz. Benim şahsi fikrim üç adayında aynı anda seçime girmesi, etik olan da budur. Cumhur ittifakı genel merkez düzeyinde bazı illerin yeniden değerlendirilmesi yönünde görüştüklerini basından takip ediyorum. Son kararı her iki partinin genel merkezleri verir. Genel merkezlerin vereceği kararlar tüm adayları bağlar" dedi.

Hepimiz kardeşiz

 İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Dr. Mahmut Koçak ise yaptığı açıklamada, "Siyasi rakiplerim ile kardeşiz. Her iki partinin tabanıyla sorunum yok. Bizim Cumhur ittifakına müdahale etme hakkımız olmadığı gibi eleştirme hakkımızda bulunmuyor. Ülkemiz için hayırlısı ne ise o olsun. Afyonkarahisar merkezde üç aday belediye başkanlığı için yarışıyoruz. Ben hizmet için geliyorum. Vatandaşımın görüşü benim için önemli değil. Ben birlik ve beraberlikten yanayım. Yarışta ister iki, ister üç aday olsun fark etmez. Önemli olan adaylar olarak hepimizin de Afyonkarahisar'ımıza hizmet etme arzusudur. Rakiplerimde bende halkımıza yapacaklarımızı, projelerimizi anlatıyoruz. Tercih halkımızın olacak. Sandıktan çıkacak sonuca hepimiz saygı duymalıyız" dedi.

ODAK GAZETESİ

YORUMLAR

  • 0 Yorum