phishing

Zeybek ben halkın arasından hiç çıkmadım hep sahalardayım

Zeybek ben halkın arasından hiç çıkmadım hep sahalardayım

Zeybek ben halkın arasından hiç çıkmadım hep sahalardayım
10 Kasım 2018 - 19:34

 

 

Afyonhabertürk.com’a özel açıklamalarda bulunan Akparti belediye başkan adayı Mehmet Zeybek kendisine sorulan sorulara içten ve samimi cevaplar verdi. İşte Zeybek’in Afyonhabertürk.com isimli haber sitesinde yer alan haberi;

Afyonkarahisar Ak Parti belediye Başkan adayı Mehmet Zeybek le 31 Mart'ta yapılacak olan Seçimlerle ilgili duygu ve düşüncelerini sorduk,

Diğer siyasi partilerin adaylarına başarılar dileyerek sözlerine başlayan Mehmet Zeybek Sözlerine şöyle devam etti.

Diğer siyasi Partilerin Belediye Başkan adayları sahada Mehmet Zeybek Beyi Ne Zaman sahada seçim çalışmalarında göreceğiz.

Ben Sahadan hiç çıkmadım sürekli sahadayım beni ararsan sanayideyim beni ararsan Organize Sanayide görürsün. beni ararsan ilimizin  tüm mahallelerinde görebilirsin. Afyonkarahisar'ın her karış toprağında seçim çalışmalarına devam ediyorum dedi. Vatandaşlarımızla  Birebir Çalışma halindeyiz.

 

Ben tek başıma ziyaretler yapıyorum nokta ziyaretlerinde bulunuyorum... Bundan da çok verimli neticeler alıyorum. AKP demek hizmet demek AKP demek halkla bütünleşmek demek bugüne kadar birçok belediye başkanı geldi geçti afyonumuz eve halkımıza hizmet eden gelmiş geçmiş bütün belediye başkanlarımızdan Allah razı olsun.

Şimdiki belediye başkanımız Burhanettin Çoban iki dönem belediye başkanlığı yaptı gerçekten büyük hizmetleri oldu. Bu bir bayrak yarışıdır Burhanettin Çoban Bey den aldığımız bayrağı yarım kalan projeleri devam ettireceğiz.

 

2009 seçimlerinde   Sloganımız Marka Seçimlerdi,2014'de sloganımız Daima Millet Daima Devleti..2019 sloganımız ise Gönül belediyeciliği olacak gönüllere girerek gönülleri fethederek projelerimizde vatandaşımıza en iyi hizmeti  Vereceğiz dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum