phishing

Zeybek Başkan'dan Glutensiz Kahvaltı Programı

Zeybek Başkan'dan Glutensiz Kahvaltı Programı

Zeybek Başkan'dan Glutensiz Kahvaltı Programı
13 Mayıs 2023 - 08:03 - Güncelleme: 13 Mayıs 2023 - 11:26

 

 
FARKINDAYIZ, ÇÖLYAKLILARIN YANINDAYIZ
 
            Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek çölyak rahatsızlığı bulunan hemşehrileri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkanımız Mehmet Zeybek’in ev sahipliğinde Türkiye’de ilk kez Belediyemizce yapılan çölyaklılara özel oluşan ürünlerden kahvaltı programı bir kez daha düzenlendi. 9 Mayıs Dünya Çölyak Günü nedeni ile yapılan programda ailelere glütensiz gıda kolileri dağıtıldı.
 
Sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda insan sağlığını önceleyen projelere imza atan Zeybek Başkan, çölyak rahatsızlığı olan vatandaşları unutmuyor. Onlar için glütensiz ürünlerin yer aldığı özel kahvaltı programı yapıldı. Toplumun tüm kesimlerini kucaklayan geniş bir hizmet yelpazesine sahip olan Belediyemiz, özel durumları nedeniyle ömür boyu diyet zorunluluğu olan çölyaklılara destek oluyor. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek önderliğinde, Muhtarlık ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü, Çölyaklı vatandaşlarımızın yeterli ve dengeli beslenmelerine yardımcı olmak amacıyla gıda yardımlarına devam ederken, çeşitli organizasyonlarla da bir araya geliyor. Belediyemiz, “Hayat Glütensiz de güzel” sloganı ile gerçekleşen çalışmalar kapsamında glütensiz özel ürünlerden oluşan kahvaltı programında vatandaşlarımız ve çocuklarımızı misafir etti. Programa, Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven, Milletvekili adayı Dr. Hakkı Öztürk, Başkan Yardımcılarımız Süleyman Karakuş, Murat Öner katıldı.
 
Tüm vatandaşlarımızla yakından ilgilenen Zeybek Başkan yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak göreve geldikleri günden beri çölyak hastalarına destek verdiklerini söyledi. Toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçlarına yönelik hizmet ürettiklerini, vatandaşlarının her zaman yanında olmaya çalıştıklarını belirten Başkanımız, şöyle konuştu:
 
“YALNIZ DEĞİLSİNİZ, HER DAİM KAPIMIZI ÇALABİLİRSİNİZ”
 
Çölyak rahatsızlığı olan vatandaşlara destek olmaya devam ettiklerini belirten Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek yaptığı konuşmada; “Sizlerin çektiği sıkıntıları empati yaparak bire bir hissediyoruz. Yılda dört sefer, çölyak rahatsızlığı olan vatandaşlarımızın sıkıntılarına bir nebzede merhem olabilmek için böyle bir program düzenliyoruz. İyi ki bu programları yapıyoruz. Sizlere yardım etmek, yanınızda olalım istedik. Glutensiz gıdalardan oluşan paketleri sizlerle buluşturup özellikle de çocuklarımızı rahat ettirmek arzumuz. Bu projeyi yaptıktan sonra Türkiye’nin dört bir yanından çölyaklı vatandaşlar bizleri arayarak tebrik etti. Onlara da glütensiz gıda yardımları yaptık. Biz sizlerin her daim yanınızdayız. Her daim bir ve beraber olacağız. Biz sizleri kendimizden farklı görmüyoruz. Bugün size yarın bize. Cenab-ı Hak acil şifalar versin diyorum. İhtiyaç hâsıl oldukça bir telefonunuz yeterli. Yalnız değilsiniz, her zaman yanınızdayız. İyi ki varsınız” dedi.
 
“BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”
 
Milletvekilimiz İbrahim Yurdunuseven’de Başkanımız Mehmet Zeybek’e teşekkürde bulunarak; “Belediyemiz sosyal belediyecilik gereği sizlere destekte bulunuyor. Başkanımızdan Allah razı olsun. Devletimize zeval gelmesin. Sosyal devletin karşılığı budur. Vatandaşın problemi varsa, devlet, yanından hissetmesi lazım. İşte Devlet - Belediye iş birliğinde Başkanımız, çok güzel bir hizmet yapıyor. Allah sizlere kolaylık versin. Her zaman sizlerin yanında sizler ile beraberiz. Prensibimiz yaratılanı seviyoruz, Yaradan’dan ötürü. Söz uçar, eser kalır diyoruz. Başkanımızın yaptığı eserlerden biri de bu. Çölyak hastalarına yapılan bu hizmet bir eserdir” ifadelerini kullandı.
 
Milletvekili Adayı Dr. Hakkı Öztürk’te yapılan hizmetin önemine dikkat çekerek; “Çölyak hastalığı olan vatandaşlarımızın sorunlarını gayet iyi biliyoruz. Glutensiz gıdalara erişim oldukça önemli. Bu önemli günde Belediye Başkanlığımız himayesinde glütensiz gıdaların sizlere temini ve bu gıdaların nasıl işlenmesi gerektiği eğitimleri programı yapılıyor. Böyle bir önemli organizasyona imza atan Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 
 
GLUTENSİZ GIDA PAKETİ DESTEĞİ SÜRÜYOR
 
Kahvaltı programında çölyaklı ailelere glütensiz gıda kolisi dağıtımı da yapıldı. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek ve ekibi, içerisinde 27 adet glüten içermeyen ürünlerin yer aldığı 1500 adet paketi ailelere bizzat teslim etti. Ayrıca çölyaklı çocuklar ile yakından ilgilenen Başkanımız onlarla birlikte pasta kesti, oyuncak hediye etti. Belirli periyotlarla glütensiz ürün desteğini sürdüren ekipler, şehrimizdeki tüm çölyak hastalarına ulaşmaya devam edecek.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum