phishing

Zeybek : AFRAY projemize yeni Devlet Demiryolları Genel Müdürümüzden Tam Destek

Zeybek : AFRAY projemize yeni Devlet Demiryolları Genel Müdürümüzden Tam Destek

Zeybek : AFRAY projemize yeni Devlet Demiryolları Genel Müdürümüzden Tam Destek
06 Mart 2019 - 10:30

 
 

 
Akparti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek tarafından kamuoyuna açıklanan hafif raylı sistem- metro  olarak da adlandırılan ve tamamen Devlet Demiryolları tarafından projelendirilen ve finanse edilecek olan AFRAY projesi için Akparti heyeti yeni genel müdür Uygun ile görüştü.
Devlet Demir Yolları Genel Müdürlüğüne yeni atanan Ali İhsan Uygun’a hayırlı olsun ziyaretine giden Akparti heyeti ziyarette AFRAY’ı gündeme getirdi. Genel Müdür Uygun’dan da tam destek alan AFRAY projesi ile ilgili olarak tüm engeller aşılmış oldu.
Akparti Belediye Başkan Adayı Mehmet Zeybek Konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Zeybek; ”Vekilimiz sayın Ali Özkaya ve Belediye Meclisi Üyesi Adayımız Hüseyin Karacak ile birlikte TCDD yeni Genel Müdürümüz Ali İhsan Uygun beye hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.
Bakanımız sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Vekillerimiz ve TCDD 7. Bölge Müdürümüz Adem Sivri beyin destekleriyle planlayıp projelendirdiğimiz AFRAY Projemizin detaylarını sayın Genel Müdürümüzle paylaştık.
Genel Müdürümüz de projemizin son derece doğru ve önemli olduğunu, her türlü desteği vereceklerini teyit ettiler.
İnşallah Cumhurbaşkanımızın, Hükümetimizin ve TCDD Genel Müdürlüğü’müzün destekleriyle güzel Afyonumuzu bu tarihe geçecek projemizle buluşturacağız.
Bizim Milletimize Hizmetkar Olmak gibi kutsal bir görevimiz var. “dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum