phishing

Yurdunuseven : Organize Bir Usulsüzük Var

Yurdunuseven : Organize Bir Usulsüzük Var

Yurdunuseven : Organize Bir Usulsüzük Var
08 Nisan 2019 - 20:25 - Güncelleme: 09 Nisan 2019 - 21:55


 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, İstanbul, Avcılar ilçe seçim koordinasyon merkezinde yürütülen çalışmaları yerinde takip ediyor.
 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven, genel merkezimizin tarafından verilen görevle, milletvekillerimiz, teşkilatlarımız ile birlikte milletimizin hür iradesinin tecelli etmesi için İstanbul’da çalışmaları yakından takip ettiklerini ifade etti.
 
Yurdunuseven,” Sandık başlarında kaydırmalar var ve normal değil. Biz, ‘Sandığın başında bir şeyler oldu’ diyoruz. En yetkili kişiyi belirlerken bu kadar usulsüzlük yapılmışsa bir şaibe vardır. Burada organize bir usulsüzlük var demektir. Organize bir suistimal var. Hata ötesi. Araştırdıkça vahim verilere ulaşıyoruz. Birileri çok özel planlamış diye düşünüyoruz. Birileri bu işi kapatmaya çalışıyor ve çamura yatıyor. Bu kadar işin denk gelmesi münferit bir olay, hata demek mümkün değil. Planlı ve organize bir şeyler var. Bu işin sonuna kadar takipçisi olacağız” diye konuştu.
 
KANUNUN BİZE TANIDIĞI YÖNTEMLERİ KULLANIYORUZ
 
Yurdunuseven,”Bizim yaptığımız tüm işler, itirazlar yasal zemindedir. Kanuni olmayan hiçbir dayanağımız yok. Biz kanunun bize tanıdığı yöntemi kullanıyoruz. Kanuni yollar da bitmiş değildir. Konunun sonunda kadar takipçisi olacağız, kullanabileceğimiz yollar var. Yargı son kararını verecek. Bizim tek amacımız gerçek ve doğru ortaya çıksın. Bu işleri takipsiz bırakmamızı bizden hiç kimse beklemesin. Vatandaşlarımız merak etmesin tek bir oyumuzun dahi geri kazanılması için gece gündüz demeden çalışmaları izlemeye devam edeceğiz” dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum