phishing

Yurdunuseven kapı kapı gezerek AK Parti’nin hizmetlerini anlatıyor

Yurdunuseven kapı kapı gezerek AK Parti’nin hizmetlerini anlatıyor

Yurdunuseven kapı kapı gezerek AK Parti’nin hizmetlerini anlatıyor
04 Haziran 2018 - 00:18

Yurdunuseven kapı kapı gezerek AK Parti’nin hizmetlerini anlatıyor AK Parti milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven seçim çalışmaları kapsamında milli birlik caddesi esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla görüştü, 2002 ve öncesini hatırlattı, AK Parti’nin yaptığı hizmetlerini anlattı.

 

AK Parti milletvekili adayı İbrahim Yurdunuseven sahayı boş bırakmıyor. Seçim çalışmaları kapsamında önceki gün Ulu Cami yolu, kasaplar içi, Taşhan, Bedesten, Şehir Çarşısı ve kaymakçılar sokağındaki esnafı ile yol üzerindeki halkla hasbihal etti. Bugün de Milli Birlik Caddesi üzerindeki esnafı ziyaret ederek destek isteyen Yurdunuseven hükümetin bugüne kadar yaptığı hizmetleri tek tek anlattı, vatandaşları dinledi, 2002 yılı öncesini hatırlattı. “2002 yılında emeklilerimiz kuyruklarda can veriyordu” Yurdunuseven ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, “Bakınız tarihler 2002, henüz AK Parti iktidarda değil. Haber bültenlerinde 2 emeklinin kuyrukta ölüm haberi veriliyor.

 

Maaş kuyruğuna giren emeklilerden ikisi kuyruk beklerken hakkın rahmetine kavuşuyor. Alacağı üç kuruş maaş için kuyruklarda can veren bir millet. Kuyruk dediğimiz de öyle 3-5 metre değil, sokakları dolanan bir kuyruk. Başbakanlık'tan bir açıklama geliyor. Açıklamada, Kurban Bayramı'nın normal ödeme günlerine rastlaması sonucu, ödemelerin öne alınması dolayısı ile düne mahsus olmak üzere kuyruklarda bir artış olduğu savunuluyor. Savunmaya bakın, kuyrukta ölümü normal gören bir açıklama. Var mı böyle bir şey. Bu ülke bunları gördü” dedi. “Emekli maaşları 5 kat arttı” “Peki bugün nasıl bir tablo var hemen açıklayayım” diyen Yurdunuseven sözlerine şöyle devam etti: “AK Parti, ülke olarak yaşadığı refah artışını her zaman vatandaşlarına hissettirmiş, yapılan ücret artışları ile çalışanını hiçbir zaman enflasyon altında ezdirmemiştir.

 

2002 yılında 257 TL olan Emekli aylıklarını 16 yıllık iktidarı boyunca yaklaşık 5 kat yükselterek 2018 yılında 1570 TL’ye çıkartmıştır. Emeklilerin iş yeri açtıkları takdirde yatırdıkları %15 destek primini kaldırdık. Önceden ödenmesi gerekip ödenmeyen dayanışma primi borçlarını sildik. Bu şekilde emekli vatandaşlarımızın istedikleri takdirde tekrar çalışma hayatına dahil olabilmesini kolaylaştırmaktayız. Ramazan ve Kurban Bayramlarında emeklilere Bin TL (1000 TL) ikramiye verilmesi kararlaştırıldı.

 

Bu artış özellikle düşük gelirli grup olan emeklilerimizin gelirleri üzerinde önemli bir ek kaynak olacak. Bu ülkede artık emekli maaşı kuyruğu yok. Çünkü emeklilerimiz hamdolsun kuyruğa girecek kadar darlık çekmiyor, alım güçleri geçmişe nazaran yükseldi. Bakınız 5 kat dediğimiz rakam az bir rakam değil.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum