phishing

Yurdunuseven Cumhurbaşkanımızın Müjdelerini TBMM’de Dile Getirdi

Yurdunuseven Cumhurbaşkanımızın Müjdelerini TBMM’de Dile Getirdi

Yurdunuseven Cumhurbaşkanımızın Müjdelerini TBMM’de Dile Getirdi
07 Aralık 2018 - 14:34

 

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili, Av. İbrahim Yurdunuseven, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın vermiş olduğu müjdelerle ile ilgili TBMM Genel Kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.

Av. İbrahim Yurdunuseven, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın dün yapılan grup toplantısında esnaf, kredi kartı borçları, işveren ve ihtiyaç sahiplerine ilgili olarak vermiş olduğu müjdeler ile ilgili olarak konuştu.

 

Yurdunuseven, konuşmasında şunları belirtti;

“İlk müjde düzenli sosyal yardım alan vatandaşlarımızın aylık 150 Kilowatt (kW) kadar olan yaklaşık 80 Türk Lirasını devletin ödeyecek olmasıdır. 2. Olarak ise kredi kartı borcunu ödemekte güçlük çeken vatandaşlarımız Ziraat Bankasından alacakları kredi ile mevcut borçlarını kapatıp, aylık gelirine uygun şekilde 60 aya varan vadelerle borçlarını yeniden yapılandırabileceklerdir. 3. Müjde ise esnafımıza Halkbank’tan yaklaşık 22 Milyar Liralık ciddi bir kredi kullandırılmasıdır. 4. Müjde 500 ve üzerinde sayıda işçi çalıştıranlar için 3 puan olan sigorta prim desteği 5 puana yükseltilecektir. Bu müjdelerin aziz milletimize hayırlı olmasını diliyorum”

YORUMLAR

  • 0 Yorum