phishing

YRP Siyasi Partilerle Bayramlaştı

YRP Siyasi Partilerle Bayramlaştı

YRP Siyasi Partilerle Bayramlaştı
26 Mayıs 2020 - 00:27


 
Ramazan Bayramı dolayısıyla geleneksel olarak gerçekleştirilen Siyasi Partiler arası bayramlaşma ziyaretleri Korona Virüs salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında bu bayram, internet üzerinden çevrim içi online olarak gerçekleştirildi.
Bu kapsamda bugün Genel Merkez heyetimiz Siyasi Parti temsilcileriyle bayramlaştı. Bayramlaşma görüşmlerine partimiz adına Genel Sekreterimiz Suat Pamukçu, Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Doğan Bekin ve MKYK Üyemiz Mehmet Altınöz katıldı.
Bayramlaşma görüşmeleri ilk olarak Saat 12.00'de Gelecek Partisi heyeti ile başladı. Gelecek Partisi heyetinde Siyasi İşler'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü  Selim Temurci, STK ve Halkla İlişkiler'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ ve Genel Sekreter Şenol Gürşan yer aldı.
İkinci görüşme Saat 13.15'de Vatan Partisi ile gerçekleşti. Vatan Partisi heyetinde Genel Sekreter Utku Reyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Yusuf Tuncer ve Kadın Kolları Genel Başkanı Meltem Ayvalı yer aldı.
Saat 13.40'da Ak Parti heyeti ile bayramlaşma görüşmesi gerçekleştirildi. Görüşmeye Ak Parti adına STK ve Halkla İlişkiler'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu, Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi Ayşenur Eren Özdemir ve Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi Osman Ağzıkara katıldılar.
Ak Parti heyeti ile yapılan görüşmenin ardından Saat 14.00'de Cumhuriyet Halk Partisi heyeti ile görüşmeye geçildi. Bayramlaşma görüşmesinde CHP adına heyette İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, Gençlik Kolları Ankara İl Başkanı Tolga Turgut ve Çankaya Gençlik Kolları İlçe Başkanı Yaprak Çolak yer aldı.
Saat 14.10'da Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) ile yapılan görüşmeye HÜDAPAR adına Genel Sekreter Şehzade Demir ve Sosyal İşler'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir hazır bulundu.
Bir diğer bayramlaşma görüşmesi Saat 14.45'de İyi Parti heyeti ile gerçekleştirildi. İyi Parti Heyetinde Genel Başkan Yardımcısı Ankara Milletvekili Şenol Sunat, GİK Üyesi Burcu Akçaru ve Gençlik Kolları MYK Üyesi İbrahim Daver Baytaz yer aldı.
Deva Partisi ile yapılan bayramlaşma görüşmesi Saat 15.10'da gerçekleştirildi. Görüşmeye Deva Partisi'nden Genel Sekreter Sadullah Ergin, Gençlik Politikaları Başkanı Doğa Şanlıoğlu ve Kültür ve Sanat Politikaları Başkanı Münevver Helün Fırat katıldı.
Saat 15.30'da Büyük Birlik Partisi heyeti ile gerçekleşen bayramlaşma görüşmesine BBP Partisi Genel Sekreteri Ünsal Karabulut ve Yerel Yönetimler Başkanı Genel Başkan Yardımcısı Tevfik Eren katıldı.
BBP heyeti ile yapılan görüşme sonrası Milliyetçi Hareket Partisi heyeti ile gerçekleşen görüşme Saat 15.50'de başladı. Görüşmeye MHP adına Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya ve Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Şekerci katıldı.
Günün son bayramlaşma görüşmesi ise Anavatan Partisi heyeti ile gerçekleştirildi. Saat 16.20'de gerçekleşen görüşmeye ANAP adına Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Narlı, Kadın Kolları Genel Başkanı Ayşe Gürkan ve Gençlik Kolları Genel Başkanı Bahadır Han Durum katıldı.
Yapılan tüm görüşmelerde katılımcı heyetin ve tüm siyasi parti mensuplarının bayramları tebrik edilirken, bayram ve gündeme dair kısa sohbetler gerçekleştirildi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum