phishing

Yeni Sandıklı Kefalet Kooperatifi Başkanı Çiçek ESOB’ verdi veriştirdi

Yeni Sandıklı Kefalet Kooperatifi Başkanı Çiçek ESOB’ verdi veriştirdi

Yeni Sandıklı Kefalet Kooperatifi Başkanı Çiçek ESOB’ verdi veriştirdi
04 Nisan 2020 - 20:04


 
Sandıklı Yeni Esnaf kefalet Kooperatifi Başkanı Ali çiçek sosyal medya hesabından açtı ağzını yumdu gözünü.Çiçek Afyonkarahisar Esnaf Odalar Birliğine verdi veriştirdi.
Afyonkarahisar’daki esnaf ve tüm oda başkanlarına hitaben yazdığı yazıda ,Tüm dünyanın büyük bir sınavdan geçtiği şu zamanlarda esnaflar olarak bir birliktelik oluşturmanın gerekliliğinin altını çizen Çiçek,Şu anda sınavın başında olduklarını ve ileriki süreçte çok muhtaç duruma düşecek esnaf olduğunu iddia etti.
AFYON ESNAFI İÇİN NEDEN YARDIM KAMPANYASI BAŞLATMIYORUZ
Çiçek ;”Cumhurbaşkanımız bir yardım kampanyası başlattı bizde bunun bir benzerini Afyon esnafı için başlatmamız lazım.Bugün berberlerimiz ,kahvecimiz, minibüsçümüz vb. bir çok arkadaşın işleri kapandı zamanla evine çocuğuna çoluğuna ekmek götüremeyecek dereceye gelecek hatta gelenlerde vardır ama biz öyle bir milletiz ki bu muhtaçlığımızı kimseye söyleyemeyiz.” Dedi.
BİRLİK RESMİYETTE VAR SAHADA YOK
Çiçek açıklamasında Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin resmiyette var olduğunu ancak sahada olmadığını iddia ederek mesaisini esnek mesaiye göre ayarlamış tatil modunda bir birliğin var olduğunu iddia etti.
Çiçek, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları birliğinin esnafın dezenfektan, maske ve eldiven ihtiyacını karşılayamayan bir birlik olduğunu da iddia etti.
BİRLİK ESNEK ÇALIŞMA MODELİNE GEÇMİŞ TATİL MODUNDA
Sandıklı Yeni Esnaf kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Çiçek’in açıklamaları ve iddiaları şöyle ;
Şimdi diyeceksiniz ki bizim bir birlik oluşturmamıza gerek yok bu esnafın başında bir Afyon esnaf odalar birliği (AESOB) zaten var.
Bende size şu cevabı vereceğim;
1-Evet resmiyette var ama sahada yok, bu virüs meselesinden dolayı kendi çalışma saatlerini 10.00-15.00 arası yapıp kendini tatil moduna çevirmiş birlik mi diyeceğim.
2-Sahaya inip esnafın sorunlarını soran birlik mi var diyeceğim.
3-Oda başkanlarıyla iletişime geçip ihtiyaç sahibi esnaflarınız var mı diyen bir birlik mi var diyeceğim.
4- Tüm esnafımızın dezenfekten, maske ve eldiven ihtiyacı var bunu bile karşılamayan birlik mi diyeceğim.
5- Odalarımızın kendi bütçeleri dahilinde esnafa yardımcı olmaya çalıştığı aşikar ama yetişemediği yerde yardımcı olmayan birlik mi diyeceğim.
BİRLİK 20 BİN ESNAFIN HAKKI OLAN BİNAYI SATTI
6-Birliğin parasının olduğunu yakın zamanda 20 bin esnafın hakkı da olan organizedeki yeri 5 milyona sattığını hepiniz çok iyi biliyorsunuz böyle bir parayı böyle bir zamanda esnafa dağıtmayan veya dezenfekten ihtiyaçlarını görmeyen birlik mi diyeceğim.
7- Şu süreçte sadece devletimizin çıkardığı genelgeleri bize göndermekle mükellef başka bir işe yaramayan birlik mi diyeceğim.
SATILAN GAYRİMENKULÜN PARASIYLA MERCEDES ALIP O PARAYI ÇATIR ÇATIR YİYİYORUZ DEDİLER
8- Gelen 5 milyon paradan önce altına mersedes alıp hıdırlıkta keyif yapan birlik mi diyeceğim.
9- Yönetimden birisinin biz o parayı çatır çatır yiyoruz diyen birlik mi diyeceğim
10- Hangi bir odanın veya esnafın yerel yönetimlerle veya başka birimlerle olan sıkıntısını çözmek için sahaya inmeyen birlik mi diyeceğim
DİYECEK ÇOK ŞEY VAR AMA YUNUS EMRENİN DEDİĞİ GİBİ “SÖYLESEM TESİRİ YOK SUSSAM GÖNÜL RAZI DEĞİL”
Şimdi özellikle bazı oda başkanlarıma sesleniyorum sosyal medyada herkes dürüst herkes adam herkes gururlu herkes yardımsever herkes adam.
Bizler bu esnafın temsilcisiyiz gerekeni yapalım ya bu birliği sahaya bu zamanda indirin yada bindirin bunun vebali de günahı da sizin üzerinizde böyle bir zamanda esnafının yanında olmayan birliği ben kabul etmiyorum.
 

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Namık yılmaz
    4 yıl önce
    Vaallhide dogru soyluyorsunuz. Esanafın yanında bırlık baskanı olmadıktan sonra üst kademelerın olmasını beklemek sadece hayel ürürünüdür...