phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

SU AKAR MECRASINI BULUR..

 

                SU  AKAR  MECRASINI  BULUR..

 

 

14.03.2017 Salı günü Afyon’da yayınlanan gazetelerde geçte olsa TÜFAD başkanının açıklamalarını okudum. Okurken de gayri ihtiyari tebessüm ettim.. Başkan kendine göre bir takım şeyler anlatıyor ve benim sapla samanı karıştırdığımı söylüyor.. Güler misin, ağlar mısın..

Hayatım boyunca hep ağzımdan çıkan sözlerin arkasında oldum. Başkanın açıklamaları  nedeniyle geri adım attığım falanda zannedilmesin. Kaldı ki benim doğrudan doğruya başkanı suçladığım falan da yok. Ya okuyanlar yazdıklarımı anlamadılar, ya da okuma özürlüler. Ben yazılarımda başkana “Başkan birçok iddialar var bir basın açıklaması yap, milletin ağzını kapat” dedim..

Sana Afyon’da Üniversite, Devlet Hastanesi, Özel Hastaneler var iken neden Eskişehir’den, Bilecik’ten ilk yardım kurs belgeleri aldın, Afyon’da bu belgeleri veren kurum mu yoktu? diye sormadım. Bu belgeleri aldığın kişileri çok mu önceden tanıyordun..? diye sormadım.

 

ZAMAN HER ŞEYİN AYNASIDIR

Hele hele ne alıp verdiğinizi de beni ilgilendirmediği için sormadım. Benim işyerime bazı arkadaşlarınla birlikte gelip (o arkadaşları sen de, ben de tanıyoruz ) “Orhan abi biliyorsun benim ertelenen 5 yıl cezam var, bu Cemo (Cemalettin) yüzünden bir gün ceza alırsam benim felaketim olur “dediğini de yazmadım. Arada çok sayıp sevdiğim senin akraban benim ise çok yakın dostum olan kişi nedeniyle elimdeki bazı belgeleri de yayınlamadım. Bütün bunlara rağmen sen beni kalkmış sap ve samanı karıştırmakla suçluyorsun. Yazılarımı dikkatli oku ben seni şahsen suçlamadım. Hatta söylenilenlere de inanmadığımı özellikle de belirttim. Tüm bunların dışında sana Sayın Cumhuriyet Savcısına verdiğim ifadenin bir suretini de gönderdim. Sen ne yaptın arkamdan küfür ettin.. Bu olaylar yaşanmadan çok öncede yine arkamdan bazı şeyler söyledin. Duydum önemsemedim. Çünkü ben beni senden çok iyi tanıyorum.

Değerli okurlarımız bu konu nedeniyle çok sevdiğim ve önem verdiğim  kişinin sıkça söylediği bir deyimi hatırlamak ve hatırlatmak istiyorum: su akar mecrasını bulur.. Göreceğiz bakalım sapla samanı kim karıştırmış.. ? Zaman her şeyin aynasıdır.

               

                BİR  YILDIZ  DAHA  KAYDI..

Geçtiğimiz günlerde yazdığım bir yazıda “Yıldızlar birer birer kayıyor” demiş ve son dönemlerde aramızdan ayrılan futbol yıldızlarımızdan bahsetmiştim. Önceki gün Afyon, Dinar ve Sandıklı futboluna futbolcu, teknik adam ve yönetici olarak 30 yılı aşkın süredir hizmet eden, emek veren hepimizin yakından tanıdığı sevgili Erdoğan Akın’ı kaybettik. Uzun süredir rahatsız olan Erdoğan kardeşim sessiz sedasız aramızdan ayrıldı. Özellikle 1986-89 yıllarında Dinar ve Sandıklı’nın 3 ligde oynadığı dönemlerde Erdoğan’ın her iki ilçeye de verdiği hizmetler asla unutulmaz. Erdoğan’ı en güzel Ayhan Kalkan hocam anlatmış. Dinar ile ilgili yazdığı “Dinar’ın spordaki 85 yılı” isimli eserinde Dinardaki sportif faaliyetlerden bahsederken sık sık ta Erdoğan’ın fedakarlıklarından bahsetmiş. Kalemine sağlık sevgili Ayhan abi.. Seninde mekanın cennet olsun sevgili Erdoğan. Bu vesile ile de ailesine ve sevenlerine  baş sağlığı diliyorum.

 

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum