phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

SON DURAK..

 

 

 

 

 

Değerli okurlarımız;

1981 yılından bu yana sırasıyla yerel Kocatepe, Odak ve Kurtuluş Gazetelerinde Spor, Sağlık ve Güncel konular üzerine yazılar yazdım. Halen de Kurtuluş gazetesinde yazmaya devam ediyorum. Başlangıcında Merhum Şükrü Küçükkurt'tan ve İbrahim Yüksel'den çok şeyler öğrendim, çok büyük destekler aldım. Belirtmeden geçemeyeceğim bir konu daha var; bir gazetede sürekli yazmak dışarıdan göründüğü kadar kolay değildir. Bir defa her gün toplumun ilgisini çekecek bir konu bulup yazacaksınız. Devamında ise yazmış olduğunuz gazetenin ilke ve prensiplerine harfiyen uyacak, gazeteyi sıkıntıya sokacak söylemlerden kaçacaksınız. Bu vesile ile de bana gazetelerinde yazı yazma fırsatı tanıyan rahmetli Şükrü Küçükkurt abime, M. Emin Güzbey'e ve İbrahim Kocaerkek'e minnet ve şükranlarımı sunuyorum. Hakkın rahmetine kavuşan Şükrü abimi saygı ile anarken mekanının cennet olmasını diliyorum.

 

SON DURAK ADIYLA ROMAN YAZIYORUM

Sevgili Kurtuluş okurları;

Yazımın başlangıcını sanki bir veda mektubu görüntüsü verdiğinin farkındayım ancak konu o şekilde değil. Beni yakından tanıyanların bildiği gibi benim birde yazarlık yönüm vardır. Üzerinde uzun süredir çalıştığım 2 eserim var. Bunlardan birincisi Sn. Afyon Valiliği ve Dinar Belediyesi dışında hiç bir yerden destek alamadığım halde yazmaya ve bitirmeye yakın olduğum "Afyon'da Futbol Bizim Dünyamız" isimli eserim... Diğeri ise şimdiye kadar açıklamadığım ve çok özel nedenlerle kaleme aldığım sevgiyi, vefayı, sadakati, her şeyden

öte dik durmayı öğreten romanım; Son Durak.. Bu eseri yazmama ve bana destek, moral ve güç veren dostuma teşekkür ediyorum. İsmini açıklamayı şimdilik sakıncalı bulduğum bu arkadaşım eseri yazmamda doğrudan etkili oldu veya daha doğru bir deyimle ilham kaynağım oldu. İkinci eserime isim olan Son Durak ismini de bu dostum koydu. Bu eserimde çok iddialıyım. Böyle bir eseri bir Afyon'lu olarak yazmak, yayımlamak ayrıca beni gururlandırıyor.

                                               

Yazılarımı Bundan Böyle Son Durak Başlığı Adı Altında Yazacağım

Değerli okurlarımız;

40 yılı aşkındır yazılarımı “Duraktaki Adam" başlığı altında yazdım, yayımladım. Bundan böyle "Son Durak " başlığı altında yazacağım. Bu değişikliği taze kan gibi düşündüm. Umarım bundan sonra da ilginç ve Afyon'umuz için yaralı konularla karşınıza çıkarım. Her zaman olduğu gibi..!

YORUMLAR

  • 0 Yorum