phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

SAYIN VALİMİZİ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİK

 

                SAYIN VALİMİZİ VE BELEDİYE BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİK

 

Gazetemizin anlaşılmaz bir biçimde uzunca süre kapatılması nedeni ile ilimize yeni atanan üst düzey bürokratlarımız ile gazetemiz açıldıktan sonra geçmiş olsun ziyaretine gelen il yöneticilerini  geçtiğimiz hafta ziyaret ettik. Ziyaretler çok samimi bir hava ve karşılıklı görüş alışverişi şeklinde geçti. Perşembe günü Sayın Belediye başkanımız, Cuma günü ise Sayın Vali’miz ile gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde Lider Medya Grubu Başkanı İbrahim Kocaerkek, Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Polat Yılmaz ve Köşe yazarımız Orhan Durak bulundular.

 

BAŞKAN YAPTIKLARI VE YAPACAKLARI BİRÇOK İCRAATI ANLATTI

Perşembe günü öğleden sonra Sayın Belediye Başkanımız ile yapılan görüşmelerde bir çok konuyu konuştuk. Başkan merak ettiğimiz birçok konuda bizi aydınlattı ve açıklamalarda bulundu. Yaptıkları ve yapacakları birçok icraatı masaya yatıran Başkan çok yakın davranışı ile dikkat çekti

Cuma günü sabah saatlerinde ise Sayın Vali’miz ile birlikte olduk.  Sayın Vali’miz o her zaman ki güler yüzü ve sempatisi ile karşıladı bizleri. . Hal hatır sorulduktan sonra Afyon’umuzun sorunlarını ve çözümlerini konuştuk. Sayın Vali’miz Afyon’a yeni sayılabilecek bir süreçte gelmesine rağmen konulara son derece vakıftı. Özellikle termal  konusunda engin bir bilgi birikimi içerisinde olduğunu gözlemledik.

 

STADIN ALTI TERMALLE ISINACAK

Hele bazı konularda rakamsal değerleri de açık bir şekilde ifade eden Vali’mizin çalışkanlığı övgüye değer. Sayın Vali’mizin Afyon’da bulunduğu süreçte çok daha hayırlı hizmetler vereceği belli oluyor.. Afyon insanı şehrimize hizmet veren ve kalıcı eserler bırakan herkesi başına taç eder. Konuşmamızda Sayın Vali’mizin yeni yapılan stadımızın zeminini alttan ısıtmalıya çevirmede kararlı olduğunu gördüm. İnşallah bu düşüncesini gerçekleştirir.  Çünkü bunun olması gerekiyor.  Sayın Vali’miz de eski bir futbolcu gözü ile bu gereksinimi tespit etmiş. Allah yardımcısı olsun. Afyon’a çok kısa süre önce gelmiş olmasına rağmen çok sevilen Vali’mize Afyon’umuza vereceği hizmetler yolunda başarılar diliyoruz.

                          

SAYIN BELEDİYE BAŞKANIMIZ ‘KİTABI BİZ BASTIRIRIZ’ DEDİ..

Sayın Belediye Başkanımız  ziyaretimizde son yazdığım ve bitirmek üzere olduğum ‘Afyon’da Futbol-Bizim Dünyamız’ isimli kitabımı Belediye Kültür Yayınları adına kendilerinin bastırabileceğinin sözünü verdi.  Çoban, Afyon futbol tarihi için önem ifade eden böyle bir yayının hemen hemen olmadığını, kaliteli bir şekilde bastırabileceklerini söyledi.

Sayın başkanımıza bu yaklaşımı nedeniyle çok teşekkür ediyorum.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

 

YENİ ATAMALAR YAPILDI

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği hafta sonunu çok hareketli geçirdi. Hastane idari hizmetler yöneticisi iken birkaç ay önce Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine atanan Dr. Hasan Aslan’ın yerine Devlet Hastanesi eski Başhekimi Op. Dr. Mehmet Duran, görevden alınan İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Abdurrahman Temel’in yerine ise Uzman Doktor Hüseyin Atlı atandı. Göreve yeni gelen doktorlarımıza başarılar diliyorum. Beklenen ve geciken bu atamalar kurum için hayırlı olur inşallah..

 

OYNAYAMIYAN GELİN..!

Birkaç gün önce Bolvadin Spor’a 1-0 yenilen Düzağaç Spor’un Başkanının ligden çekilme düşüncesini eleştirmiş ve “çekilmeyin başkan” demiştim. Ancak öğrendiğime göre, başkan, ‘ligden çekiliyoruz’  diye dilekçe vermiş. Bana göre ‘yanlış yaptın’ başkan. Baktığın zaman lider ile aranda 7 puan fark var. Bu fark tek maçta olmadı herhalde. O zaman başından beri ters giden bir şeyler var. Bence tüm olumsuzlukları hakemlere yüklemek bana göre yanlıştır.. Birazda öz eleştiri yapsanız Sn. Başkan? Birçok futbolcu aldınız, sınırsız masraf ettiniz, takımı kamplara aldınız, o halde bu takım gümbür gümbür rakiplerini silindir gibi ezmeli ve lider durumda olmalıydı. Olamadığına göre hakemleri suçlayıp kenara çekilme yerine bir öz eleştiride bulunun, ‘Ben nerede hata yaptım’ diye sorun. O zaman gerçekleri göreceksiniz...

Allaha emanet olunuz                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum