phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

SAYIN İSMAİL DİLBER İLE GÖRÜŞTÜM…

 

                SAYIN  İSMAİL DİLBER  İLE  GÖRÜŞTÜM…

 

 

Son 15 günlük dönemde Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Afyonkarahisar şubesinde yaşananlar ve orta yerde dolaşan iddialar nedeniyle TÜFAD Genel Başkan’ı İsmail Dilber ile Perşembe günü bir görüşmemiz oldu. Sayın Dilber’e son dönemde Afyon TÜFAD Başkanı ile üyeler arasındaki gerginliği ve nedenlerini anlattım. Ancak konuşmamızda hiç beklemediğim bir gerçekle karşılaştım.

 

‘AFYON ŞUBEMİ KAPATIR GEÇERİM’

Değerli Sporseverler Sayın İsmail Dilber Afyon’da yaşananları olduğu gibi biliyor. Hatta benim bilmediğim birçok şeyi de bana anlatarak beni de bilgilendirmiş oldu. Üstelik Sayın Dilber’in Afyon’daki yaşananlarla ilgili söylediği bazı unsurlar son derece dikkat çekici idi.. Ben Sayın Dilber’in Afyon’da yaşananlar nedeniyle son derece rahatsız olduğunu hissettim. Konuşmamızın bir yerinde “Gerekirse ve böyle devam ederse Afyon şubemi kapatır geçerim” dedi.

 

DAVETLERİMİZ KARŞILIKSIZ KALDI

56 Şubelerinin olduğunu ifade eden Sayın Dilber, Türkiye’de 2 ilin sorunlarının canını sıktığını ifade etti. Bu illerden birisi de maalesef Afyon..

Sayın Dilber’e ise ben, bildiklerimi ve Afyon’da Başkan Mustafa Keser’e üyeler tarafından büyük bir tepki olduğunu anlattım. Ayrıca olayların daha fazla büyümemesi ve dallanıp budaklanmaması için Başkan’ı basın açıklaması yapmaya davet ettiğimi ancak karşılık bulamadığımı da ifade ettim. Sn. Dilber, ilgisiz kalınmasına tepki gösterdi ve yine konu ile ilgili bazı detayları anlattı..

 

İDDİALARIN ÇÜRÜTÜLMESİNDEN YANAYIM

Sevgili okurlarımız ben her ne kadar ardımızdan küfür edilse de olaya farklı bir imaj ile katılmıyorum. Sadece iddialar bilirkişilerce ispatlansın, dedikodular kesilsin istiyorum. Ha  ben bu olayın neresindeyim? İddiaların gerçek olup olmadığının netleşmesi, iddiaları  Başkanın kamu oyu önünde çürütmesinden yanayım. Hem de gecikmeden. Her geçen gün dedikoduları artırıyor. Bana bazı belgeler de intikal etti.. Gerekli olmadıkça da yayınlamayacağım. . Sayın Dilber’e de olayın olumlu şekle girmesi yönünde gayret sarf edeceğimi söyledim. İnşallah her şey umduğumuz gibi olur..  

YORUMLAR

  • 0 Yorum