phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM

 

                        SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM

 

            14 Aralık 2016 Çarşamba günü köşemde yazmış olduğum “Sayın Belediye Başkanım Mutlu musunuz..?” yazım üzerine benimle görüşmek üzere görevlendirdiğiniz Belediyeniz çalışanı ile bir araya geldik. Görevli kardeşimiz elindeki plan ve projelerle Atatürk Stadyumu yanındaki yapılan çalışmalar hakkında beni bilgilendirdi. Çok da güzel anlattı. Hasan Bey özetle bana oradaki çalışmaların bir kanalizasyon çalışması olmadığını, yağmur sularının taşınmasına yönelik çok büyük bir yatırım olduğunu söyledi. Özetlemek gerekirse, “Biz sizin söylediğiniz gibi yıkılacak Atatürk Stadının yerine yapılacak konutlar için falan alt yapı yapmıyoruz” diyorsunuz. Hasan Beyin anlattıkları bana inandırıcı geldi. Ancak bu olayı çıkıp Afyon halkına anlatmanız gerekir. Afyon’umuzun insanları olayı sizin anlatmaya çalıştığınız şekilde düşünmüyor. Tabii bu anlatımlarınızdan sonra şu soru da şekillenecektir kamuoyunda: “Pekii Sayın başkan 2.nci dönem Belediye Başkanlığını yürütüyorsunuz, bu yatırımı neden şimdiye kadar yapmadınız..? Tam stadı yıkacağınız zaman mı aklınıza geldi bu yatırımı yapmak?”

 

BEN ESAS SORDUĞUM SORULARA CEVAP ALAMADIM 

Sayın Başkanım; hani meşhur bir deyim vardır: “Gönül ne kahve ister, ne kahvehane, gönül sohbet ister kahve bahane..” Benim bir önceki yazımla bu deyimi eşlendirirsek ben sizden yaptığınız yatırımı “Neden yapıyorsunuz” diye sormadım. Esas sorum stadyumu neden yıkıyorsunuz, kaldırım üzerindeki büfeleri neden yıkmıyorsunuz..? idi. Ancak siz görevlendirdiğiniz Belediye çalışanı ile yapılan kazı çalışmalarının neden yapıldığını anlattırdınız. Yukarda da bahsettim;  ben inandım ve tatmin oldum. Hatta yapılan çalışmanın Afyon’umuz için gerekli ve hayırlı olduğunu düşünüyorum. Kamuoyu ne düşünür onu bilemem. Ben esas sorduğum sorulara cevap alamadım sizden..! Hazır konu açılmışken tekrar soruyorum: “Sn.Başkanım, Atatürk stadını neden yıkıyorsunuz.? Eğer siz yıkmıyorsanız yıkılmasına neden engel olmadınız.? Afyon insanının sabahları akın akın bu stada gidip sabah sporu yaptıklarını hiç görmediniz mi.? Veyahut da hiç duymadınız mı.? Burayı yıktığınızda bunca insan nerede spor yapacak hiç düşündünüz mü..? Yeni yapılan Arena’ya mı gidecekler.? Sizin aklınız bunu kesiyor mu.? Peki, yıkamadığınız kaldırım üzerindeki büfeler için ne demeli? Sizi engelleyen bir neden mi var yıkamayışınız için? Yıkamadığınız bu büfelerle ilgili hak arasında iddia edilen dedikoduları hiç mi duymadınız sayın başkanım.?

 

İKİ YANLIŞ BİR DOĞRUYU GÖTÜRMESİN

 Sayın Başkanım Afyon’a gerçekten çok hayırlı hizmetler verdiniz. Her zaman söyledim yaptığınız her hayırlı hizmette yanınızdayım. Ancak şu son yazdığım konularda sessiz kalmanız sizin adınıza olumsuz bir tavırdır. Hani sınavlarda öğrencilere söylerler ya; iki yanlış bir doğruyu götürür diye… Oldukça büyük deneyimler kazandınız sayın başkanım, ikinci dönemi yaşıyorsunuz. Yanlış size bu saatten sonra yakışmaz. Yukarda üzerinde hassasiyetle durduğum konularda lütfen sessiz kalmayın. Bilgilendirin Afyon halkını; Atatürk Stadını neden yıkıyorsunuz, siz yıkmıyorsanız yıkılmasına neden göz yumdunuz..? Bir de o meşhur ve kaldırım üzerinde dünyada eşi benzeri olmayan büfeleri neden yıkamıyorsunuz..? Lütfen açıklayın kamuoyu bilgilensin, iki yanlış bir doğruyu götürmesin.. Bekliyoruz..

YORUMLAR

  • 0 Yorum