phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

SAYIN BELEDİYE BAŞKANIM

Öncelikle büyük destek vererek Türkiye l.nci ligine terfi ettirdiğiniz Şampiyon Voleybol takımı dolayısıyla sizi tebrik ediyor can-ı gönülden kutluyorum. İnşallah takımımız Türkiye liglerinde de ses getirir.

Değerli Başkanım;

 Birkaç gün önce yazdığım yazı ile Tüfad'ın Antalya izlenimlerini ve yaşananları anlatmıştım. Sanıyorum Bursa'ya voleybol takımına moral vermek için gitmeniz nedeniyle yazımı okumamış olabilirsiniz.

2002 Doğumlu gençler için organize edilen " Geleceğin Yıldızları isimli organizasyonun Afyon'da yapılması için. TÜFAD başkanlar kurulu toplantısında Mehmet Dönerkaya organizasyona talip olduklarını  ifade ederken de şu ifadeleri kullanır ; " sayın üyeler ülkenin spor'a en düşkün olan bizdedir der.Bunu söylerken de size güvendiği bir gerçek  sayın başkanım.Umarım bu organizasyonda sn Dönerkaya’yı yalnız ve çaresiz bırakmazsınız!

Bu organizasyon  Afyon'un tanıtımına çık büyük katkı sağlayacaktır ....!.

 

SAYIN EMNİYET MÜDÜRÜM

Sayın İbrahim Özel, şahsınızda tüm emniyet mensuplarımızın Polis haftası’nı kutluyorum.

Sayın Müdürüm;

Afyon'umuza geldiğiniz günden bu yana verdiğiniz hizmetler takdirle karşılanmaktadır. Tüm Afyon halkı çok güzel hizmetlere imza attığınızı biliyor. Şahsınızda yüce rabbim Emniyet camiasına acı ve keder yaşatmasın.

Sayın Müdürüm;

Zaman zaman köşemde emniyeti doğrudan ilgilendiren konuları yazıyorum. Tamamen samimi duygularla kaleme aldığım yazılarım kesinlikle " eleştiri" anlamında olmayıp göze çarpan bazı aksaklıkların düzeltilmesi anlamını taşımaktadır. Allaha şükürler olsun ki emniyetin aldığı önlemler nedeniyle Afyon bugün huzurlu ve güvenli bir şehirdir.

Sağlıksal nedenlerle uzun süredir araç kullanmıyorum. Ulaşımda toplu taşıma araçlarını tercih ediyorum. 13 Nisan 2016 Çarşamba günü işyerimin önünden hastane seferini yapmakta olan 03 M 081 plaka sayılı dolmuşa bindim.

 

GÖREVLİLER AYNI HATAYI İŞLEYEN DİĞER ARAÇLARA TOLERANS GÖSTERDİLER

Şoför imaret camii arkasında çeşme yanında bir yolcu aldı. İşte o anda plakasını tam okuyamadığım, muhtemelen... VA 286 olan ekip aracı dolmuş şoförüne durak dışında yolcu aldığı için para cezası uyguladı. Doğrudur, eğer şoför  kural hatası yaptıysa bedeline de katlanacaktır...! Zaten şoförün de yazılan cezaya bir itirazı olmadı. Ancak tam o sırada (saat: 12.30 gibi ) ekibin bulunduğu noktaya ters yönden iki araç geldi. Dolmuşun içinden olan biteni öylece seyrettik. Ters yönden gelen araçlara biraz önce dolmuş şoförüne ceza yazan ekip görevlileri bu iki araca ceza yazma yerine yol gösterdiler. İşte bu davranış olmadı.. Bir tarafta kural ihlali yaptın diye dolmuş şoförüne ceza yazıyorsun, diğer taraftan aynı noktaya ters yönden gelen 2 araca bırakın ceza yazmayı geçmeleri için yol gösteriyorsun. Burada çifte standart uygulanmış oluyor değerli okurlarımız. Haklı olarak ta dolmuş şoförü isyan etti aracının içinde; ‘ben Yunanistan'dan mı geldim diye...!’

Olayı ben ve benim gibi birkaç kişi izledik. Şahsen bende uygulamada bazı yanlışlar ve haksızlıklar var diyorum. Bu tür haksızlıklar bilinçli yapılırsa Polis'e olan güven sarsılır..

YORUMLAR

  • 0 Yorum