phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

ŞAMPİYONLUĞUN MİMARLARI..!

 

                ŞAMPİYONLUĞUN  MİMARLARI..!

 

 

Afjet Afyonspor geçtiğimiz sezon BAL’dan 3. Profesyonel lige terfi etmişti. Afyon’a dönüşte taraftarlar şampiyon takımı Anıt Park önünde coşku ile karşılamışlar ayrıca bazı isimler bir konuşma yaparak günün önem ve mahiyetini vurgulamışlardı. Bunlardan birisi de takımın teknik direktörü idi. Hoca Afyonspor’un hocası olduğunu sanki unutmuş gibi “Şampiyonluğun mimarı sportif direktörümüzdür” diye beyanatta bulunmuştu. Kendisini telefon ile arayıp  sorduğumda sözlerinin doğru olduğunu ifade etmişti. Aslında gerek o gün gerekse bugün kendisini dik duruşu nedeniyle hep takdir ettim. Klasik Karadeniz insanının örneğini sergilemişti. En azından dansöz Nana gibi kıvırmadı, eveleyip gevelemedi, delikanlıca “evet ben böyle söyledim” dedi. Bana göre takdir edilmesi gereken bir davranış biçimi sergilemiştir Teknik Direktör.. Çok gariptir aynı hoca çok önemli Diyarbakır deplasmanı öncesi sportif direktörün arkasından istifa ederek takımın kısa süreli de olsa sıkıntı yaşamasına neden olmuştur. Ancak Afyonspor bu sıkıntıyı deplasmanda şampiyonluğun en ciddi adaylarından Diyarbekirspor’u 4-3 lük bir skorla yenerek atlatmıştır. Burada gerek hocanın, gerekse sportif direktörün “biz olmaz isek neler olur göreceksiniz” şeklinde verilmek istenen mesaj boşa çıkarılmıştır.

 

YÖNETİM GİDİN, DEMEDİ SİZ GİTTİNİZ

Değerli Kurtuluş, okurları uzunca bir zaman sonra neden bunları yazdım..? Bu teknik heyetten sportif direktör kendi memleketinin takımının başına getirildi ancak 5 maç sonra başarısız olduğu için görevine son verildi. Aynı şekilde teknik direktör de görev aldığı Serikspor’dan ayrılmak zorunda kaldı. Ancak Afyonspor hızla 2. Lige doğru yoluna devam ediyor. Ayrılık döneminde ikili teknik adamlar biz yüzde yüz başarılıydık gibi ifadeler kullandılar. Ben aksini iddia etmiyorum gerçekten başarılı idiniz. Ancak unuttuğunuz bir şey var; Afyonspor sizi takımın başına başarılı olun diye getirdi. Konu mankeni diye değil. Bugün her futbolcu Afyonspor’da oynamak istiyor.. Neden..? Sizin de çok iyi bildiğiniz gibi profesyonel futbolcu transfer taksitini, maaş ve primlerini gününde almak ister, bunu yaptığınız zaman da verimi kat be kat artar. Türkiye’de bu vecibeleri yerine getiren takım sayısı bir elin parmakları kadar azdır. Olanların için de ise birisi mutlaka Afyonspor’dur. Sizin “biz yüzde yüz başarılıydık” demenize neden olan söylemin temelinde yatan Afyonspor yönetiminin vecibelerini aksatmadan yerine getirmesindendir. Bu böyle biline. Aksi olsa idi siz şu anda görevinizin başında olurdunuz. Her şeye rağmen Afyonspor’a verdiğiniz bir hizmet var sağ olun. Ancak bir konuya açıklık getirmeliyim; Size yönetim gidin, demedi siz gittiniz.

 

 

DÖNÜŞÜ  MUHTEŞEM  OLACAKMIŞ!!!

Devlet Hastanesinde alım satım işlerine bakarken görevinden alınan İdari ve Mali İşlerden sorumlu daire başkanı olan şahıs görevden alınış biçimini içine sindiremiyormuş ve sağda solda “Ayrıldım ancak geri döneceğim, üstelik dönüşüm muhteşem olacak” diyormuş. Bir türlü anlayamıyorum bu hırs neden..? Kardeşim sen önce defalarca yazdığım şu “Karyolanın bacakları”  isimli yazıma bir cevap ver.. Birileri senin için devreye giriyor, hakkında yazı yazmamamızı istiyor. Bu talepte olan kişiye de daha yazmadığımız çok şey olduğunu söyledik. Bu konuda işyerime imzasız mektupta atıldı. Bimer’e alakasız şeylerle şikayet edildim. Bu konuda bildiğim çok şeyler var, zamanı gelince onları da açıklayacağım. Zannetme ki bir şey bilmiyorum.. İçinde bulunduğum ve yaşamakta olduğum yaşım bana sabırlı olmayı öğretti. Üstelik senin daha fazla yıpranmanı da istemiyorum.

 

GENE SEKTEREK İŞİNİN EHLİ

Bir sözüm de Kamu Hastaneleri Genel Sekreterine.. Sayın Genel Sekreter Dr. Murat Çağlayan, kesinlikle işinizin ehli ve çok tecrübeli olduğunuzu biliyorum. Gerçi daha önce de yazmış ve dönemin Baştabibi  Op. Dr .Erkan Aslan’a da ismini vermiştim. Ortopedi servisinde yaşananlarla, bir ortopedi uzmanı ile pansuman işlerine bakan iki sağlık memuru hakkında  iddia ve suçlamalar ayyuka çıktı. Şöyle bir araştırsanız, oralarda neler oluyor..? Unutmayın Sayın Genel Sekreter, ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Bunlar iddiadan ibaret demeyin, bir inceleyin bakalım belki de bir şeyler vardır. Olmaması ise en büyük dileğimizdir. Aynı camianın içinden geldim. Kimsenin incinmesini istemem. Ama siz yine de bir bakın..

               

ERDOĞAN AKIN VEFAT ETTİ

Gerek Afyon ve gerekse Dinar futboluna ve gerek Sandıklı futboluna futbolcu, yönetici ve teknik adam olarak 30 yılı aşkın süredir hizmet veren Erdoğan Akın’ı geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle kaybettik. Futbol camiamızın başı sağ olsun. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum