phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

OLMADI CÜNEYT HOCAM OLMADI........I

Hocam, öncelikle futbolu çok seven bir Afyonlu olarak getirdiğin şampiyonluk nedeniyle sizi kutluyorum. İki gün önce de şampiyonlukla ilgili değerlendirmelerde bulunmuş, başta siz olmak üzere emeği geçenlere tebrik ve teşekkürlerimi iletmiştim. Ancak bugün gazeteleri açtığımda beyanatınızı okudum, dondum kaldım. Belki bir yanlış anlama vardır diye telefonla sizi aradım, beyanatınızın teyidini aldım, siz de tamamının sizin ifadeleriniz olduğunu doğruladınız.....!

 

EN BÜYÜK TEŞEKKÜR?

Sevgili Cüneyt hocam;

Verdiğiniz beyanatta özenle seçilmiş cümleler kurduğunuz belli. Şampiyonluğu getiren etmenleri, yönetim kurulu, Başkan Sn. Salih Sel, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, taraftarlarımız, Afjet personeli, futbolcularınız olarak deklare edip hepsine "Teşekkür ederim " diyorsunuz. Fevkalade güzel ve yürekten söylendiğine inandığım cümleler. Ancak anlamadığım son bir cümleniz var..? Konuşmanızın son bölümünde "En büyük teşekkürü sportif direktörümüze ediyorum, şampiyonluğun mimarı odur" diyorsunuz!!!!

Allah Allah anlamadım doğrusu…

 

EKSTRADAN BİR İŞ Mİ YAPTI?

Telefon görüşmemizde de buna benzer laflar ettiniz ve "Şampiyonluk bir ekip işidir" dediniz. Son cümlenize katılıyorum, ancak öncekileri kabullenmem mümkün değil... Nedenine gelince "Bize her türlü imkanı sağladı" dediğiniz sportif direktörün asli görevidir bu söyledikleriniz. Kulüp o hizmetleri yapsın diye ona hatırı sayılır bir ücret ödüyor... Yoksa bu kardeşimiz başka bir görevle getirildi de sizin söylediklerinizi ekstradan yaparak "En büyük teşekkürü” mü hak etti...? Sizin ifadelerinizden o zaman şu anlaşılıyor; Başkan, belediye başkanı taraftar, futbolcular küçük teşekkürü, şampiyonluğun mimarı dediğiniz sportif direktör büyük teşekkürü hak ettiler... Anlamak mümkün değil...

 

EN BÜYÜK TEŞEKKÜR TARAFTARA OLMALI

Bence yönetim kurulunun verdiği hizmetlerden sonra gece gündüz demeden yollara düşen, gittikleri her deplasmanda başlarına gelmedik olaylar kalmayan taraftarlar en büyük teşekkürü hak etmişlerdir, gerisi laf-ı güzaftır. Sizin belki de ahde vefa duyguları içerisinde sıraladığınız şeyler insanların yapmaları gereken görevleridir. Bana göre teşekkürün büyüğünü, küçüğünü telaffuz etmekle taşın altına elini sokanları da, yani yöneticileri de incittiniz Cüneyt Hoca.

YORUMLAR

  • 0 Yorum