phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

NÜKLEER TIP...?

 

 

Gerek beni yakından tanıyanlar,  gerekse köşemi takip edenler bilirler, Afyon için kim ne katkı yaparsa yapsın, siyasi kimliği ne olursa olsun benim başımın tacıdır. Yapılanları kimin yaptığı değil, yapılması önemlidir. Konuya girmek istediğim can alıcı nokta burasıdır ve çok ciddidir.

Değerli okurlarımız;

Bundan takriben 3-4 ay kadar önceydi.. Yakın arkadaşım Y.U elinde bazı kağıtlarla ve rengi badana gibi bembeyaz işyerime geldi, elindeki evrakları masaya atarken "abi şunlara ciddi bir şekilde bakıp bana bir akıl ver ne yapayım" deyip oturdu. O'na sakinleşmesini söyleyip masaya bıraktığı evrakları gözden geçirdim.. Evraklar Afyon'da özel bir hastanede arkadaşıma uygulanan anjiografinin sonuçları idi. Mevcut sonuçlara göre arkadaşımın 3 koroner damarının tıkalı olduğu  gerçeği vardı ve acilen tıkalı olan damarlara stent koyulması gerekiyordu ve arkadaşım panik içindeydi..!

 

AKÜ’DE SAĞLAM OLDUĞUNU ÖĞRENDİ

Önce kendisini teskin ettim daha sonrada şikayetlerini sordum. Ancak şikayetlerinin hiçbirisi ona stent koyulmasını gerektiren şikayetler değildi. Bunun üzerine kendisine bir de AKÜ Hastanesi’ne başvurmasını söyledim. Arkadaşım hemen ertesi günü dediğimi yapıp üniversite hastanesine  başvurdu.. Ne oldu biliyor musunuz? Tüm tetkikleri baştan yapılan arkadaşıma ilaç bile yazma gereği duyulmadı ve halen sapasağlam geziyor. İki defada kontrole gitti ve son derece sağlıklı olduğu vurgulandı..!

 

NÜKLEER TIP'I GÖRMÜŞ OLDUK..!

Sevgili Kurtuluş okurları;

Bütün bunları neden yazdım..? Son birkaç aydır göğsümde zaman zaman ağrılar oluyordu, bu nedenle Devlet Hastanesi'ne başvurdum. Sağ olsunlar gerek Baştabip Op. Dr. Erkan Arslan, gerekse Baştabip yardımcısı Op. Dr. Öznur Demirpençe Duman, hastanenin eski bir çalışanı olmam nedeniyle her türlü ilgi ve ihtimamı gösterdiler. Bu nedenle de beni Kardiyolog Dr.Fatih Bey'e gönderdiler. Fatih Bey yapılan tüm tetkikleri inceledikten sonra beni sintigrafi çekilmek üzere Nükleer Tıp'a yönlendirdi ve oradan alınacak sonuca göre Anjio yapıp yapmamaya karar vereceğini söyledi. Bu vesile ile de Nükleer Tıp'ı görmüş olduk..!

Yazımın başındaki "yapılanın kötüsü olmaz" göndermesi ve minnet ifadesi bu birim içindi...!

 

NÜKLEER TIP ÜNİTESİ BÖLGENİN EN ÖNEMLİ TEŞHİS MERKEZİ

Değerli okurlarımız;

Afyon Devlet Hastanesi'nde hizmet veren Nükleer Tıp ünitesi bölgenin en önemli teşhis merkezlerinden birisi. Çok ciddi ve dikkatli çalışmayı gerektiren bu birimin başında hastalara pozitif enerji veren ve son derece güven telkin eden Uzman Doktor Sn. Mustafa Başıbüyük var.. Birim olarak ismi bile ürkütücü olan bu ünitede Dr. Başıbüyük ilgisi, sempatik

tavırları ve güler yüzü ile sizi daha oraya adım atar rahatlatıyor.. Bu

unsur çok önemli.. Çekilecek olan Myokard Perfüzyon Sintigrafisi için karamsar bir yapı ile gittiğim Nükleer Tıp Merkezi'nden Dr. Başıbüyük'ün ilgisi, bilgi birimi ile çok mutlu olarak ayrıldım. Gerekli çekimler yapıldı sonucunda düşünülen anjiyo da ortadan kalkmış oldu.

 

BİRİMİN KURULMASINDA EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM

Böylesine mükemmel ve hastalarımızın Afyon dışına gitmesinin önünü kesen birimin kurulmasında emeği geçenleri kutluyorum. Allah bu ünitenin hastanemize kazandırılmasında emeği geçenlerden razı olsun. Bu vesile ile de ünitenin başındaki Uzman Doktor

Sn. Mustafa Başıbüyük'ü başarılı hizmetleri, güler yüzü ile hastalarına yaklaşımı ve verdiği güven nedeniyle bir kez daha kutluyorum. Bu birimin hastanemize ve Afyon'umuza kazandırılmasına vesile olanlardan Allah razı olsun.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum