phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

KARYOLANIN BACAKLARI ( 3 )

 

 

 

 

İnanın ben yazarken utanıyorum.. Bu konuyu 14 Mayıs 2016’dan bu yana 3’ncü yazışım. Başta Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olmak üzere konu ile ilgisi olanların sessiz kalışlarını anlamak mümkün değil. İnsan bu sessizliğe bir anlam veremiyor. Yazdığım konu neticede bir ihbardır. Konu ile ilgili bir soruşturma, tahkikat açılmamıştır şimdiye kadar. Olaydaki anormalliği yakinen bildiğim için olayın üzerine üzerine gittim. Ne konu ile ilgilenmesi gerekenlerden, ne de bilerek ve isteyerek bu malzemeyi usulsüz bir şekilde Ankara'daki  M.... firmasından alan yetkiliden ses soluk çıkmıyor.

 

ALIMLARA DEVAM EDİYOR

Sıkı durun şimdi; bu alımları M... firmasından alan yetkili şimdi ise yeni Doğumevi’nin tüm malzemelerini O....L firmasından alıyor. Hem de pazarlık usulü.. Kimseye ne soruyor ne de soranlara hesap veriyor. Kral mübarek..! Almış arkasına siyasi iradeyi istediği gibi at oynatıyor. Kimse de “Kardeşim sen ne yapıyorsun” demiyor.

Şimdi vereceğim bilgi ile daha çok şaşıracaksınız değerli okurlarımız..! Bu zat-ı muhteremin emrine verilen harcama miktarı ne kadar biliyor musunuz..? Tamı tamına 182 milyon (eski para ile 182 Trilyon )  TL.

 

YAZILARIM NEDEN İHBAR KABUL EDİLMİYOR?

Sayın Sağlık Bakanım;

Ortada garip bir durum var..! Konu ile ilgili olarak 14 Mayıs 2016 tarihinden bu yana 3 defa yazı yazdım. İlgilileri göreve davet ettim. Her yer duvar oldu adeta. Sanki üzerine gittiğim bu olayı birileri kapatmaya çalışıyor gibi geliyor bana. Ben saçı bitmedik yetimlerin hakkının yendiğini iddia ediyorum. Doğrudur, değildir. Konunun incelenmesi ve benim yazılarımın ihbar kabul edilmesi gerekmez mi?

 

BU ŞAHIS İCRAATLARINA DEVAM EDECEK Mİ?

Sayın Bakanım;

Konunun üzerine gideceğinizden eminim. Bu tür konulardaki hassasiyetinizi de geçmiş dönemki görev süresi içinde gerçekleştirdiğiniz icraatlarınızdan biliyoruz. Bu konuyu incelettiğiniz zaman kamu vicdanını da rahatlatmış olacaksınız. Şu anda Afyon’daki sağlık

çalışanlarının en merak ettiği konu bu..!

Neden bir soruşturma

açılmıyor..? Hiç kimseyi takmayan, istediği gibi malzeme alan, alırken de hiçbir ilgiliye danışmayan bu şahsı koruyup kollayan kim..? Dünün bıçkın Sosyal Demokratı, bugünün ise bir numaralı ‘sözde dindarı’ bu şahıs icraatlarına yine bildiği gibi devam mı edecek merakla bekliyoruz Sayın Bakanım..!

 

ANJİO VE STENT ÇILGINLIĞI..!

Değerli Kurtuluş Okurları;

Malumunuz olduğu üzere son zamanlarda Afyon'da konuşulan en önemli konu stent konusudur. Eğer göğsünüzde bir ağrı var da Afyon'da özel bir hastaneye başvurduysanız yandınız. Önce size apar topar bir anjiyo yaptırılır. Garanti dört koroner damarınızın üçü yüksek oranda tıkalıdır ve acil olarak stent koyulmalıdır. Aksi takdirde ölüm ensenizdedir. Bundan sonrası ise sizi bypass operasyonu bekliyordur.. Hastaların ellerindeki testleri inceleyen Devlet Hastanesi ve AKÜ Üniversite Hastanesi doktorları hastaya sadece Aspirin yazıp göndermektedirler.

Aradaki çelişki ve farkı hissettiniz umarım…

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum