phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

İYİ DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

            İYİ  DÜŞÜNDÜNÜZ MÜ?

 

 

Onu tanıdığımda sakin, saygılı ve çok azimli bir kişiliği vardı. İdare Ameliyathanede görevlendirmişti. Konuşurken kulaklarına kadar kızarır, işini kendisine laf söz gelmeyecek şekilde hatasız yapardı. Çalışırken bir taraftan da dışardan önce liseyi daha sonra da açık öğretimi bitirdi. Kimseden bir tavassut beklemedi. Sadece işini yaptı. İşini yaparken de ameliyathanede çalışan personele örnek oldu. Hiç bir kimsenin işine karışmaz sadece verilen görevi yapardı. Tüm bunları yaparken de bir taraftan oğlunu okuttu ve oğlu tıp doktoru oldu. Bütün yaşamı mücadele ile geçen bu kardeşimiz sonunda yönetenlerin de dikkatini çekerek devlet hastanesine müdür muavini olarak atandı. Yani hizmetli olarak girdiği hastaneye sonunda yönetici oldu. . Bu insana saygı duyulmaz mı? Şapka çıkarılmaz mı? Çalışan bir insanın sonunda bir yerlere gelebileceğinin en çarpıcı örneğidir Bayram Uçan..

SAĞLIKTA YÖNETİM DEĞİŞİKLİĞİ

Değerli okurlarımız Bayram Uçan ile 15 yılı aşkın süre birlikte çalıştık. Çalışkanlığı, hele hele o engin hoşgörüsü kelimelerle anlatılamaz.. En can sıkıcı olaylarda bile “sabırlı” olmanın en güzel örneğidir Bayram uçan.. Kimsenin etlisine, sütlüsüne karışmayan, dini inançları üst seviyede olan Bayram Uçan takdir beklerken bir haksızlığa uğramak üzeredir şu an. 

Bilindiği gibi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak Uzm. Dr. Murat Çağlayan Afyonkarahisar’a atandı.. Geldiği ve göreve başladığı günden bu yana sağlıkta bir kadro ayarlaması yapmayı düşündüğünü her sağlık çalışanı biliyor. Bu anlamda da mevcut çalışanları en iyi biçimde kullanmayı hedeflemiş durumda. İdari kademede bayağı değişiklikler yapmayı planlıyor.

YERLERİ DEĞİŞTİRİLECEK BİRKAÇ İDARİ PERSONEL DAHA VAR

İşte bu revizyonda edindiğimiz bilgiler doğrultusunda Bayram Uçan da var. Duyumlarımıza göre Bayram görevden alınacak, hizmetlerine teşekkür edilecek.. Yerine kim verilecek?

Bayram Uçan’ın görevden alınarak yerine bir başkasının atanacağı haberi, gerek hastanede gerekse şehirde sevenleri tarafından tepkiyle karşılandı.

Yine son aldığım habere göre de 30 yılın üzerinde hizmeti ve engin bir tecrübesi olan müdür Mustafa Yılmaz’ın da görevden alınarak yerine bir laboratuvar teknisyeninin atanacağı söylentileri hastanede dillendiriliyor. Bayram gibi görev yerleri değiştirilecek birkaç idari personel daha var. Ancak şunu çok iyi biliyorum bu görevden alınacakların yerine getirilmesi düşünülenlerle ilgili hiçbir araştırma yapılmamıştır.. Eğer ciddi bir araştırma yapılırsa ne demek istediğim anlaşılır.

BAYRAM’IN SUÇU NE?

Sayın Genel Sekreter, Dimyat’a pirince giderken evdeki bulgurdan da olabilir. Geniş bir araştırma yapılırsa, geçmişte kurdukları kumpas ile Göz Hast. Uzm. Op. Dr.  Cenk Özdur’un hayatının mahvedilişine neden olanların bugün görev değişikliklerinde en iyi yerlere getirileceğini öğrendik.

Hayırlı uğurlu olsun! İşte Bayram da bu harcanacakların içinde! Peki suçu ne?

YORUMLAR

  • 0 Yorum