phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

İŞTE BU OLMADI KUMARTAŞLI..!

 

 

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Sn. İsmail Kumar taşlı, son dönemlerde yerel basında sıkça yer almaya ve fikirlerinizi beyan etmeye başladınız. Dikkatle takip ediyorum. Son beyanatınızda son derece mükemmel bir üslupla partilerin şehit ve gazileri siyasi malzeme yapmamaları yönünde uyarıyor ve de ikaz ediyorsunuz. Bu da mükemmel bir çıkış ve tamamen size katılıyorum. Sizinle daha önce de görüşmüştük ben 24 yaşında yeğenim Komiser Muavini Kadir Özcan'ı terör'e kurban vermiş birisiyim. Dolayısıyla terörü ve onlara destek verenleri lanetliyorum. Allah belalarını versin.

 

SADECE CHP Mİ ZİYARET ETTİ?

Ancaaak Sn. Kumartaşlı! Bazı beyanlarınız daha önce verdiğiniz beyanlarla ters düşüyor ve örtüşmüyor. Nasıl mı? Partiler bizim üzerimizden siyaset yapmasınlar diyorsunuz CHP’yi çeşitli iddialarla eleştirirken partideki ulusalcı Deniz Baykal gurubundan ve o'na destek veren CHP Milletvekili Burcu Köksal'dan bahsediyorsunuz. Ve diyorsunuz ki “Parti içi ayrışmayla düzenin kurulması gerektiğini düşünüyoruz…” Sn. Kumartaşlı! Bu doğrudan bir siyasi partinin iç işlerine karışmaktır.

Sn. Milletvekili Köksal ile şehit cenazelerine gittiğinizi söylüyorsunuz. Sanırım bu parti içi ayrışma ile yeni bir düzen'in kurulabileceğini onunla da konuşmuş olmalısınız. Yine beyanlarınızda belirttiğiniz üzere CHP üst yönetiminin de teröristlerle yakın temas içersinde olduklarını ve bir takım ziyaretlerden bahsediyorsunuz.

Ancak diğer partilerin ziyaretlerinden hiç bahsetmiyorsunuz.

 

ŞEHİT OLANLAR KİMLER?

Ülkemizin 20 Temmuz 2015 tarihinden bu yana kaynayan bir kazan olduğunu belirtiyorsunuz. Oysa bu ülke 2002 yılından bu yana kaynayan bir kazan Sn. Kumartaşlı… Verilen 600’e yakın şehidimiz bu günün eseri değildir. Olaylara tarafsız ve objektif bakmak gerek. Olayların tamamını bir partiye yüklemek

Doğru mudur..? Bunları tartışmak gerek.

Sn. Kumartaşlı ben CHP üyeliğinden istifa ettim. Hiçbir siyasi yapıya güvenim de kalmadı. En iyi siz biliyorsunuz, ülkemizin ileri gelen siyasilerinden, iş adamlarından herhangi birisinin çocuklarından şehit olan var mıdır..? Yoktur ve olmayacaktır. Çünkü onların çocukları ve birinci derece yakınları Türkiye'nin en emin lüks yerlerinde vatan görevlerini yaparlar. Ülkenin savunması, korunması bir avuç Anadolu delikanlısına fatura edilmiştir. Kınalı koyunlarımız tüm zor koşullara rağmen ülkemiz için canlarını feda etmekten çekinmemişlerdir.

 

HER GÖRÜŞÜN BAŞKANI OLAMIYORSAN İSTİFA ET, ÇIK MEYDANA

Sn. Kumartaşlı, başkanı olduğun derneğe kayıtlı her partiden ve her görüşten şehit yakını ve gazi var. Sen, bunların da başkanı olmalısın. Kendi fikrin varsa, kendin olarak söylemelisin. Bir derneğin gücünü arkana alarak, bu ülkeyi kuran partiye kılıç çekemezsin. Eğer siyaset yapacaksan, istifa et, aklındaki partiye gir, çık meydana, görelim boyunun ölçüsünü..

Lakin bunları dedim diye de size kızıyor değilim. Eğer 06 Ocak 2016 tarihli

Kurtuluş Gazetesi'ndeki köşemde yazdığım "Yiyin Beyler Yiyin" başlıklı yazımı okursanız sizinle ilgili izlenimlerimi göreceksiniz. Tabii bu arada CHP’nin ulusalcı kanadında Deniz Baykal ile birlikte olduğunu söylediğiniz Sn. Vekilimiz Burcu Köksal'ın vereceği tepkiyi de merakla bekliyorum.

Yazımın başında olduğu gibi sonunda da terörü ve teröre destek verenleri lanetliyorum. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyorum.

YORUMLAR

  • 2 Yorum
  • murat kandemir
    7 yıl önce
    ismail kumartaşlı sütten çıkmış ak kaşık mı zannetmeyin öyle değil iyi bilin bu bayrak ve şehidi sembol olarak kullanan makam düşkününü . bu sözde gazi işe gitmeden maaş alıyor . gidin orman müdürlüğüne sorun bir gün bile işe gitmemiş bu adam ...
  • murat kandemir
    7 yıl önce
    ismail kumartaşlı sütten çıkmış ak kaşık mı zannetmeyin öyle değil iyi bilin bu bayrak ve şehidi sembol olarak kullanan makam düşkününü . bu sözde gazi işe gitmeden maaş alıyor . gidin orman müdürlüğüne sorun bir gün bile işe gitmemiş bu adam ...