phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

Haydi Afyonspor, tüm Afyon'u ayağa kaldır ve sevindir

Değerli Afyonspor'lu taraftarlarımız;

Ömrümün büyük bölümünü futbol ile uğraşa verdim diyebilirim. Uzun yıllar futbol oynadım, yine uzun yıllar Afyonspor ve Sağlıkspor'da yöneticilik yaptım. Şu anda Afjet Afyonspor'un içinde bulunduğu durumu da çok iyi algılıyorum. Zira benzeri olayları birçok defa yaşadım.. Nihayet beklenen gün geldi, çattı… Bal ligi 7’nci grupta Afyon'umuzu temsil eden Afjet Afyonspor, haftalar önce şampiyonluğunu ilan etmiş ve kendisini 3. Profesyonel Lig’e taşıyacak play-of maçı için beklemede idi. Geçtiğimiz hafta play-oftaki rakibimiz belirlendi; Halide Edip Adıvar rakibimiz oldu...

24 Nisan 2016 Pazar günü saat 15.00’te Balıkesir Atatürk stadında karşılaşacağımız rakibimiz kaliteli bir takım… Grubunda sezon boyu mücadele ettiği Vefa, K. Ereğli Belediyespor ve Bartın Belediyespor takımlarını ekarte ederek şampiyon olan rakibimiz boş bir takım değil… Sert ve mücadeleci bir takım hüviyetinde olan rakibimiz Halide Edip Adıvar, takımı çok zor gol yiyen, ancak çok da zor gol atan bir takım... İki takımı irdelediğimiz zaman Afjet Afyonspor'un golcü özelliği nedeniyle avantajlı olduğunu söyleyebiliriz.

 

 

MÜSABAKAYI İZLEYENLER AFYONSPOR'UN TIRMANIŞINA TARİHE TANIKLIK EDECEKLER

Değerli okurlarımız;

Müsabakaya ilgi çok fazla… Çok ciddi sayıda mor-beyazlı taraftarın Balıkesir'e takımımızı desteklemek üzere gideceği kesin… Taraftarlar hafta boyu hazırlık yaptılar Balıkesir'de oynanacak bu müsabaka için… Bu müsabakadan galip ayrılarak profesyonel 3. Lige çıkacağımızdan eminim. Bu maç aynı zamanda yönetimin 2023’te koyduğu hedef olan Süper Lige çıkma planının başlangıcı olacaktır. Dolayısıyla bu müsabakayı gelecekteki Afyonspor'un miladi başlangıcı olarak görebiliriz… Müsabakayı takip edenler de bir yerde gelecekteki Afyonspor'un tırmanışa geçtiği bu maçta tarihe tanıklık etmiş olacaklardır. O zaman Afyonspor'a gönül verenlere buradan sesleniyorum: Bu tarihi müsabakaya siz de tanıklık edin...! Maç günü stattaki yerinizi alınız. Afyonspor taraftarlarının maç günü sergileyeceği performans bana göre ‘malumun ilanı’ olacaktır… Artık tüm Türkiye Afyonspor taraftarlarının gücünü biliyor. İnşaallah maç günü taraftarlarımız yine örnek bir davranış sergilerler. Çünkü bütün gözler üzerlerinde olacaktır..!

 

SALİH SEL’İN YAPTIĞI FEDAKARLIKLAR VE ÇALIŞMALAR TARTIŞILMAZ

Şurası bir gerçek ki Afjet Afyonspor bugün Türkiye liglerinde mücadele veren birçok süper lig, 1-2 ve 3. ligde mücadele eden profesyonel takımlardan çok daha fazla imkanlara sahiptir… Daha açık söylemek gerekirse BAL ligi bize ufak gelmektedir… Dolayısı ile takımımızı daha üst liglerde görme düşüncesi bir realitedir.

Takımın bu hale gelmesinde ve tüm Türkiye’de tanınmasında İGM Başkanı ve Afjet Afyonspor Kulübü Başkanı Sayın Salih Sel’in yaptığı fedakarlıklar ve çalışmalar tartışılmaz. Takım lig atladıkça, Sayın Sel’in omuzlarındaki yük de artacaktır ancak, Başkan Sel, bu yükleri de fazlasıyla kaldıracak güce sahiptir.

Sözün bittiği yerdeyiz. Pazar günü oynayacağımız son 90 dakika kaderimizi belirleyecek. Bu aşamada yönetim, teknik heyet, sporcular ve taraftarlar tek yumruk olmak zorundayız. Haydi Afyonspor, pazar günü tüm Afyon'u ayağa kaldır ve sevindir... Bunu yapacak gücünüz fazlası ile var, size inanıyor ve güveniyoruz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum