phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

GENEL KURUL MU YAPILDI..?

 

 

 

Bayram öncesi bir spor muhabiri kardeşimiz görev yaptığı gazetede “Afjet Afyonspor’da genel kurul yapılmış ve Abdullah Aydoğan yönetim kurulu üyesi Ali Şahin’in yerine getirilmiş” diye bir haber yaptı. Şaşırdım “Habersiz bir genel kurul nasıl yapılır?” diye. Araştırdım böyle bir genel kurulun yapılmadığı hususunda bilgi edindim. Haberi yapan spor muhabiri kardeşimiz yazısında “Abdullah Aydoğan’ın Afjet Afyonspor yönetiminde görev alıyor olması spor çevrelerinde tepki gördü “ diye de not düştü. Gerçekten genel kurul ile ilgili araştırmaları yaparken futbol çevrelerinde Sn. Aydoğan’a bir tepki olduğunu ben de sezinledim. Ama nedenini bilmediğim gibi merak da etmedim. Elbette vardır bir sebebi..!

Değerli sporseverler;

Afjet Afyonspor yönetimi bu işi bilen kişilerden oluşuyor. Kamuoyunun bilgisi dışında bir genel kurul yapılacağını da sanmıyorum. Ancak böyle bir şey varda Ali Şahin’in yerine Abdullah Aydoğan getirilmiş ise bu hiç de hoş olmayan bir durumdur. Böylesi bir yaklaşım spor kamuoyunda ciddi anlamda tepki görür. Zaten Sn. Aydoğan’ın da hem Belediyespor da, hem de Afjet Afyonspor’da görev alması yasal olarak da mümkün değil. Bunu yöneticiler de biliyorlar.

 

GRUPLAR ve YORUMLAR..

İlimizi profesyonel liglerde temsil edecek olan Afjet Afyon spor’un oynayacağı grup belli oldu. Temsilcimiz Profesyonel 3.lig, 3’ncü grupta mücadele verecek. Gerçekten de temsilcimizin grubunda şampiyonluğa oynayacak ve iddialı çok önemli kulüpler var. Hedefini bir üst lige terfi olarak açıklayan Afjet Afyonspor’umuzu zorlu maçlar bekliyor.

Grupların açıklanması ile birlikte başta Afjet Afyon Spor’un başkanı Sn. Salih Sel olmak üzere teknik direktör ile birlikte geçen yıl takımı BAL’da şampiyon yapan sportif direktörümüz açıklamalarda bulundular. Bu üçlünün açıklamaları basında yer aldı. Sn. Sel her zamanki sakinliği ile “rakip kim olursa olsun şampiyonluğa oynuyoruz” derken takımın teknik direktörü ile geçtiğimiz yılın şampiyonluk mimarı ve sportif direktör aynı netlikte konuşamadılar. “Rakipler çok güçlü, çok güçlü bir gruba düştük işimiz zor” gibi karamsar ifadeler kullandılar. Afjet Afyon spor güçsüz mü..? Ben isterdim ki bu ikili de Sn. Sel gibi “rakiplerimiz kim olursa olsun şampiyon olacağız “ demelerini beklerdim..!İnancın olmadığı yerde hiçbir şey olmaz. Taraftar sizlerden karamsarlık değil şampiyonluk bekliyor.

 

GRUBUN EN RAHATI AFYONSPOR

Grupların açıklanması ile birlikte ufak bir araştırma yaptım.. Ancak araştırmalarımda en rahat ve şanslı takım olarak Afyon spor’u gördüm. Grupta Afyonspor’dan daha rahat bir takım yok. Diğer takımların o kadar çok sorunları var ki..!

İlk etapta futbolseverlerin takımımıza en yakın rakip olarak gördükleri Sakaryaspor’u şöyle bir inceledim. Grubun en güçlülerinden biri olarak görünen bu köklü kulüp zannedildiği gibi rahat değil. Dünya markası Toyoto’nun sponsorluğunu yaptığı Sakaryaspor nedendir bilinmez ekonomik darboğazda.. Elindeki birçok kaliteli futbolcuyu rakiplerine kaptıran bu güzide kulübümüz transfer yapmakta zorlanıyor. Ancak tüm olumsuzluklara rağmen Sakaryaspor’un yine de grupta söz sahibi ve Afjet Afyospor’a rakip olacak çok önemli bir takım olduğunu biliyorum.

 

DİYARBEKİRSPOR GÜÇLÜ BİR TAKIM

Sakaryaspor’un dışında grubumuzdaki en hareketli takım Bursa Orhangazispor ve Denizli Büyükşehir Belediyespor. Her iki kulüp de ciddi anlamda transferler yapmışlar ve yapmaya da devam ediyorlar. Bu takımların dışında hiçbir takımın gitmek istemediği ve her maçları bir olay olan Diyarbekirspor gerçeği var. Bu takım geçen yıl Play-Of oynamış ve 2’nci ligin kapısından dönmüş. Geçen yılki kadrolarını korumuşlar ve çok önemli futbolcularla takviye etmişler. Grupta da şampiyonluk için çok ciddi biçimde de iddialılar. Grubun diğer takımları da önemli futbolculara sahip ve iddialılar. Ancak burada önemli olan rakiplerimizin değil, birçok transfer yaparak iddiasını kamuoyu ile paylaşan Afjet Afyonspor’un ne yapacağıdır.

 

 

AFYONSPOR ŞAMPİYON OLMAK ZORUNDADIR

Daha sezon başında verilecek olan teslimiyetli beyanatlar bir yılın heba olup gitmesi anlamı taşır. Bu nedenle önce inanmak gerekir. Yok efendim grup ölüm grubuymuş, yok efendim rakipler çok güçlüymüş falan filan boş laflar bunlar. Tek bir hedef var o da şampiyonluk.T araftarlar bunu bekliyor.. Haydi Afyon Spor..

Kimse bir takım mazeretlerin ardına sığınmasın veya sezon sonu yaşanacak olası bir başarısızlık için ( Allah esirgesin ) kendilerine zemin hazırlamasın.. Bizim grubun en kaliteli takımı tartışmasız Afjet Afyonspor’dur. Bugün Türkiye Profesyonel Liglerinin yüzde 90’ında olmayan imkanlar Afjet Afyon sporda vardır. Bu nedenle de Afyonspor şampiyon olmak zorundadır.

Hiçbir ekonomik sorunu olmayan Afjet Afyonspor bana göre şampiyonluğun en büyük adayıdır. Gruptaki bazı takımlar ekonomik darboğaz nedeniyle kapanma tehlikesiyle karşı karşıyadır. Buna Sakarya spor ve Orduspor’da dahildir. Bu nedenle bastan işi sıkı tutarsak sezon sonu gülen taraf muhtemelen Afjet Afyon Spor olacaktır. Aksini düşünmek bile istemiyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum