phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

ELİNİZE NE GEÇTİ. . ?

 

                ELİNİZE NE GEÇTİ. . ?

 

Anlamakta zorlanıyorum..  Asırlar var ki atalarımız “bükemediğin bileği öp” demişler. Deyimin söylenişinde bile bir zarafet var.. Bu deyim 3 kelimenin içerisinde o kadar çok şey anlatıyor ki tabii anlayana..

Perşembe günkü köşe yazımda Sakarya Spor deplasmanına giden Afjet Afyon Spor ile ilgili bir yazı yazarak “3 puan bekliyorum” demiştim.. Öncelikle buna kendim inanmıştım. Teknik Direktör yardımcısı Nihat’ı arayarak  ona da “3 puan bekliyorum” demiştim. Bu ifadeleri, ‘ben söylemiştim vs.  gibi” sözleri söylediğimi vurgulamak için  yazmıyorum. Sadece bu deplasmanı benim gibi yorumlayan  herkesin tahmin edebileceğini belirtmek için yazıyorum.. Peki neden?

 

SAKİN OLMA GERÇEĞİ

Değerli okurlarımız ve Afjet Afyon Spor taraftarları… ‘Keskin sirkenin zararı küpünedir’ diye bir ata sözümüz vardır. Neredeyse 2 aydır Sakarya yerel basını bütün işlerini bırakıp Afyon Spor aleyhine bir linç kampanyası başlattılar. Öyle şeyler yazdılar ki kabul etmek mümkün değil. Bu yazılanlar neredeyse şehri ve takımı patlamaya hazır bir bomba haline getirdi. Bu tür müsabakalarda “sakin” olan taraf kazanmaya yakın olan taraftır.. Nihat hoca ile yaptığımız telefon görüşmemizde de aynı noktaya vurgu yaptık. Afjet teknik heyeti bu konuda düşündüğü “sakin olma” gerçeğini takım futbolcularına çok güzel enjekte ettiği için müsabakadan galip çıkan taraf oldu..

 

AFYON SPOR GERÇEĞİNİ KABULLENMEK ZORUNDASINIZ

Maç sonu bükemediği eli öpmesi gereken Sakaryalılar Afyon Spor’un başarısını adeta yok sayarak mağlubiyeti maçın hakeminin yönetimine bağladılar.. Bu yetmiyormuş gibi Afjet Afyon Spor’u taşıyan otobüse saldırarak taşladılar, aracın camlarını kırdılar. Elleriniz kırılsın. Elinize ne geçti? Sizi bilmiyorum ama sizin adınıza ben utandım Sakarya Spor’un sözde taraftarları! Artık Afyon Spor gerçeğini kabullenmek zorundasınız. Güneşi balçıkla sıvayamazsınız!

 

İKİ TAKIM LİGLERDEN ÇEKİLDİĞİNİ DUYURDU

Geçtiğimiz hafta Afyon amatör futbolunu ‘lig ten çekiliriz’ söylemleri meşgul etti. Önce Düzağaç Spor ardından da İhsaniye Spor bu ifadeyi topluma deklare ettiler.. Düzağaç Spor  hafta sonu verdikleri dilekçe ile liglerden çekildiğini duyurdu. Ha doğru mudur? Bana göre değildir.. Hakem Kurulu Başkanını bahane ederek ligden çekilmek size ne kazandırdı? Koskoca bir hiç…Zannetmeyin ki sizin ligden çekilmeniz nedeni ile İl Hakem Kurulu Başkanı yas tutuyor…! Sizin ligden çekilmeniz onu hiç mi hiç  ilgilendirmiyor.. O koltuğunda otursun yeter!

 

İTİDAL’ TAVSİYE EDİYORUM

Hani Cumhuriyetin ilk yıllarında bir Milli Eğitim Bakanı ‘Şu okullar olmasa milli eğitimi çok kolay yönetirdim’ diyor ya! Amatör takımlar olmasa Ateş’te hakem kurulunu çok daha kolay yönetir! Onun için aslolan şartlar ne olursa olsun o görevine devam etsin. Anlamıyorum nasıl bir anlayıştır bu? Daha ne zaman duyacağız Afyon hakemlerinin TV ve radyolarda adını? Ne zaman büyük maçlara gidecek Afyon hakemleri? Amatör takımların yöneticilerine ise ‘itidal’ tavsiye ediyorum. Liglerden çekilmek çözüm değil. O’nu gönderin. . 

YORUMLAR

  • 0 Yorum