phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

DİLİN KEMİĞİ YOK Kİ…!

 

                DİLİN  KEMİĞİ  YOK  Kİ…!

 

Afyon’umuzun Türkiye profesyonel liglerindeki tek temsilcisi Afjet Afyon Spor, bildiğiniz gibi geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Ordu Spor ile karşılaştı ve berabere kalarak bir puanla yetinmek zorunda kaldı.. Aslında tüm Afyon Spora gönül verenler bu müsabakadan üç puan bekliyorduk, ancak olmadı.. Şöyle puan kaybettiğimiz maçlara bir bakarsanız hep ligin son sıralarındaki takımlara kayıp yaşadık. Grupta diğer takımlara direnmeyen,sanki başına gelecekleri öncesinden biliyormuş gibi gelene gidene puan dağıtan takımlar bize gelince adeta aslan kesiliyorlar..Ancak bu tür maçlar takımımızı yıldıramaz.. Afjet Afyon Spor sezon sonu şampiyonluğu kucaklayacaktır  diyorum.Tüm taraftarlarda benim gibi düşünüyorlar.Şunun şurasında liglerin bitmesine ne kaldı ki?

 

BALKANLIOĞLU’NU TANIYALIM

Değerli okurlarımız; bu yazdıklarım madalyonun bir yüzü.. Bir de diğer yüzüne bakalım.. Bildiğiniz gibi Afyon eski valisi İrfan Balkanlıoğlu, şu anda Ordu Vali’si.. Hatırlayamayanlar için hatırlatayım; hani Ataköy’deki mühimmat deposu patlaması sonucu şehitlerimiz olmuştu biliyorsunuz. 25 tane vatan evladı bu patlamada şehit olmuş, tüm Türkiye yasa bürünmüştü. Bu olay sonrası dönemin Genel Kurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel Afyon’a gelmiş ve Vali’mizi de ziyaret etmişti. Dönemin valisi ve şu anda ki Ordu Vali’si İrfan Balkanlıoğlu Genel Kurmay Başkanı’na kök boyalı Bayat kilimi ile mermerden yapılmış satranç takımı hediye etmişti. Bu olay aylarca ulusal basına konu olmuştu.

Balkanlıoğlu’nun lüks makam arabalarına olan tutkusunu da bilmeyen yoktu.. Vali’nin kiraladığı makam lüks makam araçları da ulusal basına malzeme olmuştu..

 

ORDU’YA GİDENLERİN YOL PARALARINI KİM ÖDEDİ?

Şimdi sıkı durun..! Bazı taraftarlar bizzat gazetemize kadar gelerek, ayrıca bir kısım taraftar da bir soru yöneltiyorlar ve Afjet Afyon Spor yönetiminin buna bir açıklama getirmesini istiyorlar ve soruyorlar. Kulüp başkanı ve bazı kişiler Cuma günü, Belediye Başkanı Sayın Çoban ise Cumartesi Ordu’ya gitmişlerdir.. Cuma gidenlerin Vali Balkanlıoğlu ile çekilmiş boy boy resimlerini yerel gazetelerde gördük.. Gidenlerimiz son derece neşeli görünüyorlardı, aynı tablo ertesi gün de sayın Çoban için oluştu. Şimdi taraftarlar soruyor; bunca giden insanların masrafları kulüp tarafından mı ödenmiştir? Seyahat masrafları nasıl karşılanmış, ve bu seyahate katılanlar kaç kişidirler? Katılanlar kimlerdir ve Afyon Spor’daki görevleri nelerdir..?

 

HERHALDE BİR AÇIKLAMA YAPACAKLAR

Bu ve buna benzer dedikodular her dönemde olmuştur.. Ben sayın Başkan Sel ile zaman, zaman olan ikili görüşmelerimizde dedikodulara kulak vermemesini, doğru gittiğini ve aynı yolda devam etmesini söylemişimdir.. Taraftarlar “Yönetim Ordu’ya gidecek taraftarlardan bir aracı bile esirgiyor” diye kırgınlığını dile getirirken, başkan ile gazetelerde boy boy resimleri çıkanların Ordu’ya nasıl gittiklerini, masrafları kimin nasıl ödediğini merak ediyorlar..! Sanıyorum Afjet Afyon Spor yönetiminden konuya ilişkin bir açıklama gelecektir. .Çünkü bir grup taraftar bu konu dolayısı ile ilgili oldukça sıkıntılı ve meraklılar..

 

          

YORUMLAR

  • 0 Yorum