phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

DEMOKRASİ ve KILIÇDAROĞLU

            DEMOKRASİ ve KILIÇDAROĞLU

 

 

Sayın Kılıçdaroğlu nerede bir konuşması olsa veya kitlelere hitap etse demokrasiden bahseder. Herseferinde de “Bizim ülkemizde Demokrasi yok ancak biz getireceğiz “ der. Bu söylemlerinin kitlelerce tam anlamıyla algılandığını sanmıyorum. Algılayan kesim ise C. H. P nin kendi içersinde demokrasinin olmayışını dillendiriyorlar, arkasından da Kılıçdaroğlu’na “Sen önce kendi partinde demokrasiyi sağla daha sonra da ülkende bunu sağlamaya çalış” diyorlar. Peki, neden böyle söylüyor partililer? Çünkü referandum sonrası partiden çatlak sesler gelmeye başladı.

PARTİDE TEK ADAMLIK VAR
Gerek Eski Genel Başkan Deniz Baykal, gerekse Fikri Sağlar’ın çıkışları Kılıçdaroğlu’nu rahatsız etti. Ne demişti Sn. Baykal ve Sağlar?  “Partide tek adamlık var, şimdi veya daha sonra kurultaya gidilmeli, partide bir kan değişikliği sağlanmalı..”

Vay efendim bunu diyen senmisin? Aldı sazı eline başladı çalmaya, “Partide huzursuzluk çıkaranları koyarım kapının önüne” dedi. Arkasından da Fikri Sağlar’ı Disiplin Kuruluna sevketti. Orada ne karar alınır bilemiyorum. Ayrıcada sonucu da merak etmiyorum. Eğer CHP’ye faydası olacaksa ne ala.. Değilse CHP’ye demokrasinin geleceği falan yok.. Dün beklentileri karşılayamıyordu, yarınd a karşılayamayacaklar. Artık partililerin de güveni kalmadı. Sen 8 seçim kaybettiğin halde hala o koltukta oturuyorsan biryerlerde sakatlık var demekki Sayın Kılıçdaoğlu.

BIRAKIN GENEL BAŞKANLIĞI

Önüne gelene efelenecksin, kiseyi konuşturmayacaksın sonrada “Ben Türkiye’ye demokrasiyi getireceğim” diyeceksiniz.. Gülerler adama yahu.. Çok dürüst bir insan olduğunuza inanıyoruz. Ancak bir partinin, hele hele iktidarı hedefleyen bir partinin başkanlığını yürütemiyorsunuz Sn. Kılıçdaroğlu. İyisi mi bırakın Genel Başkanlığı.. Yönetime yeni bir lider ve yeni yeni yöneticiler gelsin.. Dün Deniz Baykal için söylediğimi sizin için de söyliyeceğim: Siz de partide “bir bilen” olun…

AFYON’DA CHP ve YANSIMALAR…

Değerli okurlarımız Afyon CHP’de de 5 kuruşluk huzur yok. Öncesinde şimdi il başkanı olan Dr. Demirkırkan, Merkez İlçe Başkanı olarak adaylığını koyan Av. Onur Seçme’ye anormal destek vermişti. Nereden biliyorum? O dönemde henüz partiden ayrılmamıştım. Sn. Demirkırkan, o bir tane oy için en az bana on defa telefon etmiştir. Seçim sonucunda Sn. Seçme, Merkez İlçe Başkanı olmuştur. İşte seçilmesi için açık destek verdiği Onur Seçme, açık açık olmasa da Demirkırkan’ın karşısındadır. Seçme, Eski İl Başkanı Yalçın Görgöz’e destek vermektedir. Vekilimiz Sn. Köksal da Demirkırkan’ın karşısındadır.

DEMİRKIRKAN’IN İŞİ ÇOK ZOR

Şimdi Genel Merkez, tüm illere il ve merkez ilçe kongreleri için bir takvim belirlemiştir. Ekim ve Aralık aylarında yeni il ve merkez ilçe başkanları belirlenecektir. Sn. Demirkırkan’ın karşısındaki cephe geniştir. İşin aslına bakarsanız Demirkırkan’ın işi çok zor. Ancak kesinlikle mücadeleyi bırakmamalı, tam tersine artırmalıdır. Bunca emek, hizmet ve işi pahasına yapılan fedakârlıkları bir kenara bırakmak akıl işi değil. Kararlılıkla mücadeleye devam diyorum.

Ne demişler, “Besle kargayı oysun gözünü…”

Sağlıcakla kalın..

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum