phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

DARICA..

 

                            DARICA..

 

Geçtiğimiz haftayı çok büyük olaylarla ancak kayıpsız kapatan Afjet Afyonspor’un rakibi Marmara bölgesinin turistik ilçelerinden birisi olan Darıca’nın 3. Lig’deki temsilcisi Darıca Gençlerbirliği.. Önceleri Gebze’ye bağlı ufak bir kasaba iken daha sonra büyük şehir statüsüne kavuşan İzmit’e bağlanarak ilçe haline getirilen Darıca 175 bin civarında bir nüfusa sahiptir.

Rumlardan kalan tarihi fakat bakımsız evleri, 16 kilometrelik pırıl pırıl sahili, ayrıca muhteşem çınar ağaçları ile önemli bir ilçemiz..Turizm açısından şimdiden geleceği çok parlak görünüyor.. Bizim Belediye Başkanımız gibi Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak da sporu çok seviyor ve büyük destekler veriyor.. İşte bu anlamda da Pazar günü sahamızda oynayacağımız Darıca Gençler Birliği maçı çok önem arz ediyor..

 

BELEDİYE BAŞKANLARI KESENİN AĞZINI AÇMIŞ DURUMDA

Darıca Gençler Birliği’ni tüm deplasmanlarında ‘Çınaraltı’ grubu denilen taraftarları hiç yalnız bırakmıyorlar.. Sanıyorum Afyon’a da ciddi miktarda taraftar geleceği tahmin ediliyor. Belediye Başkanları Şükrü Karabacak da takımı deplasmanda yalnız bırakmıyor. Şimdiye kadar takımının hiçbir maçını kaçırmamış.. Pazar günü şehrimizde oynayacakları ve liderliği yakından ilgilendiren maç için Başkan, kesenin ağzını açmış durumda.. Başkan, olası bir Afyon galibiyeti için “Yenin Afyon’u, gerisini bana bırakın” demekte.. Bayağı da iddialı.. Ama Afyon Sporun da gücü belli ve lider durumda.

 

FUTBOLCULARIMIZ, FIRSATI KAÇIRMAZ

Ben Afyon Spor’un maçı alacağına inanıyorum. Takım da bu maçı kazanırlarsa takipçilerinden kopacaklarının bilincinde. Bu nedenle de Afyon Spor ayağına kadar gelen fırsatı kaçırmayacaktır diyorum.

 

DARICALILARI ÇİÇEKLERLE KARŞILAYALIM

Bir sözüm de 12’nci adamlara, yani taraftarlarımıza.. Darıca taraftarlarını çiçekle karşılasak iyi olmaz mı..? Böyle bir davranışın ulusal basına yansıyıp tüm Türkiye’de ses getireceğine inanıyorum. En azından bir düşünseniz diyorum. Ne kaybederiz ki..? Ayrıca o gün küfür edenleri de engelleyelim.. Afyonspor taraftarının büyüklüğünü bir defa daha Tüm ülkemize gösterelim diyorum.

 

HAYALLER ŞEHRİ SANDIKLI ve  SANDIKLISPOR..

Hani bazen “Biz bu filmi seyretmiştik” derler ya..! İşte Sandıklı şu anda o durumda.. Kısa bir süre önce de Sandıklı Spor ile ilgili bir köşe yazmış ve teknik heyet için de “hayal tacirleri” demiştim.. Sözümün de arkasındayım. Teknik heyet suçları iyi niyetle yönetici olan bazı arkadaşlarımızı tatlı vaatlerle kandırarak birçok transfer yaptırdılar. Şampiyon olacağız vaadi ile neredeyse takımın yarısını değiştirdiler.

 

SANDIKLI SPOR ŞU ANDA NE ALEMDE..?

Yönetime gereksiz yere birçok işe yaramaz ve muhtemelen de kendi futbolcularını aldırdılar. Tam o dönemde (yani yarı yıl transferlerinin yapıldığı dönemde) Sandıklı Spor’lu yöneticileri defalarca uyardım, “Teknik heyet transfer isterse yapmayın, devre arası hiçbir takım iyi futbolcusunu satmaz” dedim. Dinlemediler ve bir çok futbolcu aldılar.. Netice ? Koskoca bir sıfır.. O şampiyon yapacağız dedikler Sandıklı Spor şu anda ne alemde..? Neredeyse küme düşmek üzere.. Ah o çıkarları için yöneticileri kandıran hayal taciri teknik adamlar yok mu..? Onlara bir  sormak lazım; “Şampiyonluk nerede..?” diye..

Bakalım bu sefer hangi yalanı uyduracaklar..?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

YORUMLAR

  • 0 Yorum