phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

CHP ve M. KEMAL DEMİRKIRKAN GERÇEĞİ

 

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde CHP İl Koordinasyon Kurulu toplantısı yapıldı. Oldukça kalabalık bir katılım ile yapılan toplantıya açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Dr. M. Kemal Demirkırkan damgasını vurdu. Demirkırkan konuşmasında ülkenin bugün içinde bulunduğu durumun profilini çizerken CHP’li seçmenlerin beklentilerini anlattı. Demirkırkan teşkilat mensuplarının eskiye göre çok daha fazla çalışmalarının gerekliliğinin altını çizerken  "Baskın bir seçime karşı hazırlıklı olmalıyız" dedi.

 

BİZİM PARTİ ÇOK YAŞA DÖNEMİ BİTTİ

Değerli Kurtuluş Okurları,

Takdir edersiniz ki bir partinin başındaki lideri o partinin aynasıdır. Seçmenler gönül verdikleri partilerine desteklerini verirken partili olmanın ötesinde parti başkanını da değerlendirmenin içine alırlar. Seçmen artık bundan 50 yıl öncesinin seçmeni değildir. "Ya ya ya-şa şa şa bizim parti çok yaşa" dönemleri çok geride kaldı. Partililer kendilerini temsil eden il başkanı, merkez ilçe başkanı kimdir nedir bu konuda detaylı araştırmalar yapmakta eylem ve hareketlerine o'na göre karar vermektedir.

 

DEMİRKIRKAN’IN YAPTIĞINI KAÇ KİŞİ YAPABİLİR?

Sevgili Okurlarımız;

Bugünkü Afyon CHP İl yönetimi Dr. M. Demirkırkanın başkanlığında Afyon'da sevilen sayılan önemli isimlerden oluşmuştur. Şunu kesinlikle ifade etmeliyim ki Demirkırkan CHP için bir kazanımdır. Mensubu olduğu parti için elini taşın altına sokmaktan çekinmemiş, partisi lehine tercihini kullanarak görevli olduğu hastaneden istifa ederek ayrılmıştır. Demirkırkan'ın partisi uğruna yaptığı bu eylemi kaç kişi yapabilir..?

 

MESLEĞİNİ ZİRVESİNDE İŞİNİ BIRAKTI

Dr. Kemal Demirkırkan’ı yakından tanırım. Son derece beyefendi, mesleğini çok seven hastalarının taparcasına sevdikleri bir fenomendir. Hastanedeki görevini bırakması hastaları açısından ne kadar büyük bir kayıp olsa da, İl Başkanı olduğu CHP açısından da tam gün parti ile ilgileneceği için bir kazançtır diyorum. Konuştuğum bazı partililer tercihini partisinden yana kullanan Demirkırkan'ın bu davranışının CHP’ye çok şeyler kazandıracağını, bazı kesimlerde mesleğinin zirvesinde olan bir doktorun siyaset nedeniyle hekimlik mesleğini ikinci plana atmasını yanlış buldular. “Doktor olarak Afyon'a vereceği çok hizmetler vardı” dediler.

 

BENCE EN DOĞRUSUNU YAPTI

Ben ise kişisel fikrimi belirtmem gerekirse; Dr. Demirkırkan doğru karar vermiştir. Bu şekilde de ülkemize vereceği o kadar çok hizmet var ki.. O'nun kalitesinde olmayan, iki kelimeyi bir araya getiremeyen bir sürü cahil insan Parlemento'da bizleri temsil ediyorlar. Olaya bu anlamda bakıldığında Sayın Kemal Demirkırkan'ın da ifade ettiği gibi baskın bir genel seçimi de göz önüne alırsak Başkan en doğrusunu ve kendine yakışanı yapmıştır. Yakında bir baskın seçim olabilir düşüncesi ile hareket edersek Başkan Demirkırkan'ın daha çok çalışması gerçeği ortaya çıkıyor. Zaten şu anda da Sn. Demirkırkan gece gündüz çalışmakta, en ücra köşedeki seçmenleri ziyaret etmektedir.

 

BAŞKANA HERKES DESTEK OLMALI

Sn. Demirkırkan,

Biliyorsunuz sizi yakından tanırım. CHP il başkanı olmanızı, partiniz açısından bir milat olarak algılıyorum. Afyon CHP’yi şaha kaldıracağınıza da inancım tamdır. Yolunuz ve şansınız açık olsun. Sizi daha farklı yerlerde görmek istiyoruz. Muhtemelen seçmenleriniz de benim gibi düşünüyorlardır.

Bu arada partilileri de siyaset uğruna hekimlik mesleğini ikinci plana atan Sn. Demirkırkan'a destek olmaya çağırıyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum