phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

BU MAÇ GECE OYNANMALI...

                BU  MAÇ GECE  OYNANMALI...

 

Bize yetecek son 90 dakikaya giriyoruz. Bu 90 dakika (skoru hiç önemli değil) gururumuz Afjet Afyonspor lehine sonuçlandığı takdirde 2. Türkiye liglerine merhaba diyeceğiz. Zaten Afjet Afyonspor bu ligin yabancısı değil ve ilk defa gelmiyor. Zaman zaman 3. Lige gittik geldik. Ancak bu kez gidersek bir daha dönmeyi düşünmüyoruz. Üst ligler var iken alt liglerde ne işimiz var diyorum. Afjet Afyonspor’un yolu ve hedefi bellidir; Süper lig..

 

ŞUNUN ŞURASINDA NE KALDI Kİ?

Eskiden olsa idi düşlediğimiz hedef “hayal” derdim. Ancak  Afjet’in sponsorluğu, başta Sn. Salih Sel olmak üzere güçlü bir yönetimin oluşu, takımın kurumsallık kazanması hayallerimizin hakikat olacağının habercisidir diyorum.. Mevcut yönetimin araya bazı tolerans yıllarını koyarak hedeflediği 2023 yılı sanıyorum daha önce tecelli edecek gibi.. Çünkü takım tavizkar değil, tolerans falan tanımıyor ve hedefe bir an önce varmak istiyor. Bence bunu çoktan hak ettiler. Şunun şurasında ne kaldı ki?

 

AFJET AFYONSPOR ADLİYE MAÇINI GECE OYNAMALIDIR

O zaman; Türkiye liglerinde fırtına gibi esen Afjet Afyonspor Cuma günü oynayacağı Adliye maçını gece oynamalıdır. Çünkü Afjet Afyonspor’umuz bu maçı aldığı zaman matematiksel olarak şampiyon olup tur atacaktır. Arenada büyük bir olasılıkla 15 bin taraftar önünde oynayacak Afyonspor’un hakkıdır gece oynamak. Zira Afyonspor buralara bileğinin gücü ile geldi, birilerinin lütfu ile değil. Bu nedenle de ilimizi yönetenlerin tüm bu gerçekleri göz önüne alarak maçın gece oynanmasını sağlamaları gerekir.

 

EMİRDAĞSPOR  GERÇEĞİ..

Geçtiğimiz hafta oynanan Salarspor-Emirdağspor maçı öncesi yaşananlar için Emirdağspor’u eleştirmiştim. “Neden Salar’da oynamak istemediler?” demiştim. Allah var biraz da kızmıştım. Ancak yılların sporcusu, yöneticisi ve köşe yazarı olarak bir şeyi itiraf etmeliyim: Emirdağspor’a yazık oldu.. Daha önce yazmıştım ve demştim ki: Salar süper bir kadro kurmuş ve şampiyonluğu hak etti! Fakat değerli okuyucularımız, Emirdağ’ın kadrosu da çok güzel ve yetenekli futbolculardan kurulu. Sizler de biliyorsunuz  şampiyon bir tane oluyor. Keşke iki şampiyon çıksa da Emirdğspor da şampiyon olsaydı…

Değerli okurlarımız ben olaya daha farklı bir pencereden bakıyorum; BAL liginde Afyon’umuzu temsil eden Sandıklı ve Şuhut Hisar takımlarını tanıyorum. Mevcut Salar ve Emirdağ takımları bu iki Bal takımından aşağı değiller, hatta fazlalıkları bile var. Lütfen bu yorumum nedeniyle ne Sandıklı ne de Şuhutlu dostlarım bana kırılmasınlar gerçek böyle.. Biliyorsunuz “Güneş balçıkla sıvanmıyor…”

 

EMİRDAĞSPOR’DAN BAŞARILAR BEKLİYORUM

Şurası muhakkak ki gerek Salarspor gerekse Emirdağspor takımları önümüzdeki dönemlerde Afyon futbolu adına daha çok başarılara imza atarlar. Her iki takımı da canı gönülden tebrik ediyorum. Emirdağspor önümüzdeki sezon işi baştan sıkı tutmalı ve hedefine ulaşmalı. Emirdağ futboluna baktığınızda geçmişinde büyük başarıları olan bir takım. Yine tarihini incelediğinizde Muzaffer (D. D. T), Sami, Atila Kerman, Hacı, Fahrettin (Fişo) gibi yıldızları vardır. O nedenle şahsen ben Emirdağspor’dan Afyon futbolu adına daha çok başarılar bekliyorum. Emirdağspor’a da bu yakışır..

                             

 

    TAZE  KAN  ARANIYOR. ?

Nedendir bilmiyorum bizim ülkemizde bir koltuğa oturan kişi orayı kolay kolay bırakmak istemez. Konu ettiğim bu şahıslardan bazıları hayatı boyunca hiçbir şey olamamış insanlardır. Böylesine bir koltuğu ele geçirdiklerinde kendi kendilerine; “Ben neymişim de haberim yokmuş yahu” derler ve oturdukları koltuğu bırakmak istemezler.. Hem de ne pahasına olursa olsun.. Hem de yedikleri birçok halt tespit edildiği halde.. Bahsettiğim bu konularla ilgili bazı koltuk düşkünlerini  belgelerle açıklayacağım. Ben tanıdım, siz okurlarımız da tanısın istiyorum bu kerameti kendinden menkul kişileri. Oturdukları koltukları asla terk etmek istemeyen ve toplumda saygı gören, ancak icraatları boylarını aşan dehaları tek tek belgeleri ile açıklayacağım.

 

KENDİSİNİ ÜNİVERSİTE MEZUNU OLARAK TANITAN KİM?

Bu günlerde üniversite mezunu olmadığı halde kendini üniversite mezunu gibi göstererek müdür olan bir şahısı belgeleri ile huzurlarınıza getireceğim. Yıllardır eline geçirdiği koltuğu kaybetmemek için her türlü oyunun içinde olan, bir kan değişikliğine karşı çıkan bu şahsı açıklayacağım hem de belgelerle..

Kalın sağlıcakla…

                     

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum