phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

BU HAFTAYA DAMGASINI VURAN HABERLER....!

Afyon'umuzu haftaya girerken üç haber karşıladı diyebiliriz. Elbette koskoca Afyon üç haberle yetinecek bir il değil. Ben üç haber derken konularına göre değerlendirdim. Zaten bu üç haberden ikisi tüm yerel ve ulusal medyada gündemdeydi. Peki neydi bunlar.....?

1-Paralel yapı ile ilgili soruşturmalar, tutuklamalar vs.

2- Afjet Afyonspor'un profesyonel Türkiye 3’ncü ligine terfisi.

3- Devlet Hastanesinin bir üst kategoriye çıkması.....

 

DOĞRU HİZMET ÖDÜLLENDİRİLDİ

Değerli okurlarımız;

Afyon son yıllarda sağlık açısından altın yıllarını yaşıyor dersek  "abartmış” olmayız. Yaşım ve görev sürem nedeniyle Afyon'daki verilmekte olan sağlık hizmetlerini en iyi gözlemleyenlerden birisiyim. 60’lı yıllardan bu yana sağlıkta yaşanan gelişmeler tabir caiz ise muhteşemdir diyebilirim. Hastane binasından başlayarak her branştan personelin varlığı, teknolojik cihazların üst seviyede oluşu ve hizmet kalitesi hastalarımıza pozitif olarak yansımaktadır. Hastane yönetimi hastaların mutluluğu için büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar. Yöneticiler daha fazla verim alabilmek için mesai mefhumu gütmeden gece gündüz demeden hizmet vermenin gayretindedirler.

 

HİZMETE ÇOMAK SOKMAYA ÇALIŞANLAR BİLİNİYOR

Tabi her kurumda olduğu gibi Devlet Hastanesi'nde de hizmeti aksatan bazı kişiler var… Hastane idaresi bunları bilmekte ve gerekli uyarı ve işlemleri yapmaktadır. Daha açık bir deyimle verilen hizmete çomak sokmaya çalışanlar idarece bilinmekte, gerekli önlemlerde alınmaktadır. Burada idare en üst düzeyde hizmet vermenin gayreti içersindedir. Bu anlamda,                                              Türkiye Kamu Hastaneleri Birliği Kurumu Verimlilik ve Kalite Yönetimi Dairesi tarafından yayınlanan “Kamu Hastaneleri Birlikleri 2015 yılı verimlilik değerlendirme sonuçlarına” göre, Afyon Devlet Hastanesi hizmet kalitesi sıralamasında 3’ncü gruptan 2’nci gruba geçmiştir.

 

BAŞKAN VE İKİ ARSLAN’IN YAPTIĞI HİZMETLER UNUTULMAZ

Bu tespit hastanemiz için hizmet kalitesi bakımından gurur duyulacak bir olgudur. İnşallah hizmetteki bu verimlilik giderek artar ve insanlarımız daha kaliteli sağlık hizmeti alırlar.

Bu anlamda hastanemizi yöneten Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Fikret Başkan, Devlet Hastanesi Baştabibi Erkan Arslan ve Devlet Hastanesi yöneticisi Dr. Hasan Arslan’ın yaptığı hizmetler unutulmaz. Onların şahsında Afyon'umuza hizmet veren tüm sağlık çalışanlarını bu gayretli çalışmalarından dolayı kutluyor, verdikleri hizmetlerin artarak devamını temenni ediyorum.

 

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum