phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

BİRAZ DA FUTBOL..

 

                BİRAZ DA FUTBOL..

 

 

Değerli okurlarımız  bu hafta gündemi değiştirmek ve ‘biraz da Futbol’ demek istiyorum. Tamamen güncel olaylara odaklandığımız zaman futboldaki bazı güzellikleri ve olayları kaçırıyoruz. Haydi o zaman futbol!

               

TEBRİKLER ARİF YAVAŞ..

Arif kardeşim son derece beyefendi ve sevilen bir simadır.  Ancak biraz hayırsızdır ve zaman zaman dostlarını ihmal eder. Uzun süredir saha komiserleri başkanlığını yürütmekte idi. Kısa bir süre önce yapılan Genel Kurul’da tekrar Başkanlığa seçildi. A. S. K. F toplantı salonunda yapılan genel kurulda A. S. K. F Genel Başkanı Orhan Küçüksağrıcı bir konuşma yaparak günün önemini ve saha komiserlerinin futbola katkılarını vurguladı. Konuşmanın ardından yapılan seçimde üyeler Arif Yavaş’ı tekrar Başkanlığa seçtiler. Yavaş seçim sonrası yaptığı konuşmada öncelikle kendini bu göreve layık görerek tekrar başkan seçen üyelere, şimdiye kadar olmayan bir şeyi gerçekleştirerek saha komiserlerine yeni statta yer tahsis eden Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Tortop’a minnet ve teşekkürlerini belirtti. Yavaş konuşmasında saha komiserlerinin Amatör maçlarda 26.00, Bal Ligi maçlarında ise 52.00 TL ücret aldıklarını, bu işi ücret için değil sevdikleri için yaptıklarının altını çizdi.

Ben de gazetem Kurtuluş adına Yavaş ve diğer yönetim kurulu üyelerini kutluyor başarılarının devamını diliyorum. Bu görevi daha uzun yıllar yaparsınız inşallah. .

               

YABANCI FUTBOLCU MODASI. .

Geçtiğimiz yıl Afjet Afyon Spor’un Halide Edip Adıvar takımı ile oynadığı play off maçında rakip takımın 10 numaralı yabancı futbolcusuna adeta bayılmıştım. Mükemmel fiziği, tekniği ve 90 dakika maçı bırakmayışı beni hasta etmişti.  Önce onları yenerek biz,  daha sonra 2’nci gruptaki rakiplerini yenerek onlar Türkiye 3. ligine çıktı.  Çıktık çıkmasına da ne onlar, ne de biz yabancılarımızı 3. ligde oynatamadık. Nedeni ise 3’ncü Türkiye liglerinde yabancı oyuncu statü gereği oynatılamıyor. İşte bunu anlamak mümkün değil…! 3. lig hariç diğer profesyonel Türkiye liglerinde, amatör olan BAL liglerinde yabancı futbolcu oynatabiliyorsun ancak 3. ligde oynatamıyorsunuz. Bunu anlamak mümkün değil..

Yabancı futbolcu furyasına ayak uyduran Afyon Süper Amatör Lig takımlarından Düzağaç Spor’da 2 yabancı uyruklu futbolcuyu kadrosuna katmış.. Ne diyelim hayırlı olsun..!

               

TEDBİR ŞART.. YOKSA..?

Afjet Afyon Spor’umuz aldı başını gidiyor. Allahın izni ile de bu gidişini şampiyonluk ile taçlandıracak.. Ancak şampiyonluk yolu her zaman engebelerle dolu olmuştur. Bu engebeleri kazasız, belasız atlatan takım ipi göğüsler. Afyon Spor’unda yakın zamanda önüne çıkacak çok ciddi bir engel var. Çok dikkatli olup buradan zararsız çıkmalıyız. Grubun Şampiyonlukta iddialı olan diğer takımı Sakarya Spor ile 5 Şubat  2017’de Sakarya’da puan mücadelesi yapacağız.. Gerek oradaki akrabalarımdan, gerekse Sakarya gazetelerinden  edindiğim bilgiye göre maçın olaylara gebe olduğudur.. O nedenle de takım olarak, taraftar olarak maça çok iyi hazırlanmamız gerekir.. Tahriklere kapılmamalıyız. Sn. Salih Sel’e de söyledim.. Federasyon ve İç İşleri Bakanlığını da bu konuda bilgilendirip tedbir almalıyız. İnşallah takımımız oradan da puan veya puanlarla dönecektir. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum