phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

BENCE BİTTİ..

 

                BENCE BİTTİ..

 

 

              Pazar günü oynanan ve uzatmalarda da olsa atılan bir gol ile rakibini puansız gönderen Afjet Afyon Spor arayı açmaya başladı.. Her ne kadar futbol dünyasında “Bu köprünün altından daha çok sular akar” deyimi sık sık kullanılmakta ise de bu saatten sonra akan suların Afjet Afyon Spor için bir tehlike arz edeceğini sanmıyorum.. Tabi bu arada bir deyimden bir başka deyim ede geçerek futbolcularımız ve teknik kadronun da dikkatini çekmek istiyorum; çekirge 3 defa zıplamaz.. Bir zıplar, iki zıplar,üçüncüsünde tökezler.. Bunu da aklımızdan çıkarmayalım..

Hepimizin de bildiği gibi takımımız bu sezon birçok maçı 90+ larda kazandı. Belki bu bir yerde takımın maçı 90 dakika hiç bırakmadığını, asıldığını gösteriyorsa da Afyon Spor bundan sonraki maçlarını son dakikalara bırakıp hem kendini, hem de takıma gönül veren taraftarları strese sokmamalı..

 

RAKİPLER PLAY OFFA

                  Değerli spor severlerimiz Afjet  Afyon Spor’un bu saatten sonra liderliğini kolay kolay bırakacağına ihtimal vermiyorum. Kadro hem güçlü, hem de deneyimlidir. Takımı yöneten teknik kadro ise kendilerinden ne istendiğini çok iyi bilmektedir. Önümüzde daha  uzunca bir zaman olmasına rağmen bana göre bu iş bitmiştir ve Afjet Afyon Spor rakipleri ile olan puan farkını daha da açacaktır. Arkadan gelen birkaç takım bu saatten sora play off için mücadele vereceklerdir..

 

SAKARYA’DAKİ OLAYLAR KARA BİR LEKEDİR

                       Türk futbol tarihine “kara bir leke” olarak geçecek olan ve deplasmanda oynadığımız Sakarya Spor maçı sonrası yaşananlar Sportif Direktör’ümüz İbrahim Çelik’in yaralanması unutulmayacaktır.. Müsabaka sonrası yaşananlar “lanet olsun böyle spor’a” denilecek cinstendir. Olay daha vahim olabilirdi. İbrahim’in alnına gelen parke taşı aracı kullanan sürücünün başına gelebilirdi..Böylesi bir durumda  sürücü kontrolü kaybedebilir araç devrilebilirdi. Bu da birçok can kaybına neden olurdu. Futbolcularımız Allahın sevgili kullarıymış ki olay ucuz atlatıldı.

 

 

                GEÇMİŞ  OLSUN  İBRAHİM..

Sevgili okurlarımız bu olay sonrası açıklamalarında “öz eleştiride” bulunan Başkan Sn. Salih Sel’in bir cümlesini açıklamadan geçemeyeceğim.. Sn. Sel açıklamasında Sakarya’da yaşananların daha önce Afyon’da yaşananlara misilleme olduğunun altını çizmiştir. Ben de Başkan’ın bu açıklamasını maç sonrası tarafsız bir yayın yapan Sakarya Yeni Haber gazetesine geçtim ve Başkanın bir öz eleştiride bulunduğunu vurguladım. Zaten Başkan’ın açıklamaları her şeyi anlatıyor fazla söze gerek yok..

Sonuç olarak; bir daha bu tür olayların yaşanmamasını temenni ederken Sportif Direktör’ümüz İbrahim Çelik’e de geçmiş olsun diyor acil şifalar diliyorum.

YORUMLAR

  • 0 Yorum