phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

ARİFE TARİF GEREKMEZ..

 

                ARİFE  TARİF  GEREKMEZ..

 

 

Önceki günkü köşemde Afjet Afyonspor’un Orduspor ile deplasmanda oynadığı maçın analizini yapmış, bazı taraftarların deplasmana neden kalabalık bir grupla gidildiğini, bu kadar kalabalık bir grubun masraflarının kimin tarafından karşılandığının sorgulandığını belirtmiştim. Aslında yazımın tamamı okunduğunda hiçbir yöneticiyi suçlamadığım, tam tersine yazımın son bölümünde kendi kişisel kanaatimi yazdığım görülecektir. Yazdığım bu yazı nedeniyle önce sevgili kardeşim Hacı Şükrü Genelioğlu, ardından da Afjet Afyonspor’un Başkanı ve çok değer verdiğim Sayın Salih Sel aradılar..

 

SUÇLAMALARA BAYAĞI İÇERLEMİŞ

Sayın Genelioğlu kardeşim, belli ki isnat edilen ancak aslı astarı olmayan suçlamalara bayağı içerlemiş. O nedenle de haklı olarak yıllardır Afyonspor’a yaptıklarını anlattı. Aile bireylerinin bu dedikodular nedeniyle Afyonspor’dan ayrılmasını istediklerini ifade etti. Ben de kendisine onu doğrudan itham eden sözcüklerin olmadığını, kaldı ki tüm Afyon’un kendisini çok iyi tanıdığını ve Afyonspor için yaptıklarının bilindiğini ifade ettim. Zaten ben ve benim gibi spora önem verenler Hacı Şükrü’nün gerek eski Belediye Başkanı Hayrettin Barut gerekse, önceki Belediye Başkanı Abdullah Kaptan zamanında Afyonspor’a çok önemli meblağlarda nakit yardımında bulunduğunu biliyoruz..

 

AFYONSPOR’UN ZARAR GÖRMESİNİ İSTEMEZSİN

Hacı Şükrü kardeşimin bu dedikodular nedeniyle Afyonspor’u bu aşamada bırakmasını da doğru bulmam. Yapacağı böylesi bir girişim kulübe çok zarar verir, hatta şampiyonluğun tehlikeye girmesine neden olur. Dolayısıyla da yetiştirip büyüttüğü, emek verdiği Afyonspor’a istemeden de olsa en büyük kötülüğü yapmış olur. Sevgili Hacı Şükrü’nün mevcut dedikodulara “meyve veren ağaç taşlanır” mantığı ile bakması gerekir derim. Kaldı ki onu mutlu edecek, öfkesini ve sitemini yok edecek olan şampiyonluğa ulaşmaya şurada ne kaldı ki? Bu aşamada ayrılman bizleri de üzer.. Çok iyi biliyorum sen de Afyonspor’un zarar görmesini istemezsin. Babanın evladının zarar görmesini istemediği gibi..

 

DEDİKODULARI YAZARAK BİLGİLENDİRMEK

Sayın Genelioğlu’ndan hemen sonra Sayın Başkan Salih Sel aradı.. Yazıyı o da okumuş ve ciddi anlamda etkilenmiş. Aslında yazımın içeriğine bakılacak olursa ne Hacı Şükrü’yü, ne de Sayın Sel’i incitecek hiçbir ifadem yoktur. Sadece dedikoduları yazarak bilgilendirmek istedim. Hatta bazı uçuk ithamları da inanmadığım için yazmadım. Yine bu konuda ifade edilen bazı suçlamaları abartılı bulduğum için konusunu bile etmedim. Kaldı ki gerek Sayın Hacı Şükrü Genelioğlu, gerekse Sayın Başkan Salih Sel Afyon’umuz da birer fenomen isimdirler. Onları tanımayan yoktur. Daha net bir ifade ile “Arife tarif gerekmez” derim.

Yine bu iki ismin kimsenin övgüsüne, takdirine ihtiyaçları da yoktur.

 

ÖNÜMÜZDE ÇOK KRİTİK HAFTALAR VAR

Ben şartlar ne olursa olsun Afyonspor’un Şampiyon olacağından eminim. Maksat hasıl olduktan sonra negatif grupların da bu eylemleri nedeniyle pişmanlık duyacaklarından eminim. Önümüzde çok kritik haftalar var. Taraftarı ile futbolcuları ve teknik kadrosu ile yönetimi ile sırt sırta verip takımı 2. lige taşımalıyız. Afyon’umuz daha fazlasını hak ediyor. Ayrıca buradan Sayın Sel ve Hacı Şükrü kardeşime sesleniyorum: Lütfen olumsuzluklara kulağınızı tıkayın ve duymayın. Sizleri bütün Afyon zaten biliyor.. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek var mı?

YORUMLAR

  • 0 Yorum