phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

ARADA BİR GELSELER..

 

                ARADA  BİR  GELSELER..

 

 

Sayın Cumhurbaşkanımız Çarşamba günü şehrimize teşrif edecekler. Sayın Cumhurbaşkanımızın Afyon’a gelecek olmasını, Belediye’mizin şehrimizin ana arterlerinde yaptığı düzenleme çalışmalarından anlıyoruz. Caddelerimizde ne kadar çökük, çukur vs. varsa süratle asfalt yama yapılarak kapatıldı. Kazık olan yerler dolduruldu. Daha düne kadar yağmur ve kış nedeniyle yapılmadığı söylenen yaya kaldırımları da bu düzenlemeden nasibini aldı ve yapılmaya başladı.. Hani diyorum ki: Devlet erkanından büyüklerimiz arada bir değil de sık sık Afyon’umuza şöyle bir uğrasalar iddia ediyorum şehrimiz kısa sürede Paris olur herhalde.

 

 İNŞALLAH DEVLET BÜYÜKLERİMİZ ŞEHRİMİZE DAHA SIK UĞRAR

Askerlik görevimi Samsun Asker Hastane’sinde Anestezi teknisyeni olarak yaptım. O dönemlerde de bir Paşa’nın Hastaneyi teftişe geleceği on gün öncesinden bildirilirdi. Bildiriden Paşa’nın geldiği güne kadar Hastane’de gece gündüz temizlik ve düzenleme yapılırdı. Her şeye rağmen Paşa teftişte mutlaka akla hayale gelmeyen birkaç maddelik eksik bulurdu. Bizde de bütün Afyon bilir, askeri erkan 30 Ağustos Zafer Haftasında Afyon’a gelir.. Ben bildim bileli Zafer Haftası öncesi şehrimizde yine hummalı bir çalışma olur, hatta şehir içinde yol çizgileri çekilir, kaldırım taşları bile boyanır.

Yukarıda yazdığım gibi inşallah devlet büyüklerimiz şehrimize çok daha sık uğrarlar. O zaman şehrimizdeki değişikliği hemen fark edersiniz.

 

 

BRAVO  DİYARBAKIRLILAR’A..!

Tüm spor severlerin de bildiği gibi Afjet Afyonspor’umuz geçtiğimiz Cuma günü oynanan ve liderliği çok ilgilendiren maçta Diyarbekirspor’u net bir skor ile 2-0 yendi. Orduspor ile oynadığımız ve iki puan bıraktığımız maçtan sonra Diyarbekir’den alınan 3 puan moralleri düzeltti. Bunun ötesinde maçtan sonra gözden geçirdiğim Diyarbakır yerel basını Afyon’da oynanan ve 3 puan kaybettikler maç sonrasında yaptıkları yayınlarda Afyonspor’un haklı bir galibiyet aldığını ve Diyarbekirspor’un lider karşısında çaresiz kaldığını vurguladılar. Bunları okuyunca aklıma Bursa Orhangazispor’un Afyon’da aldıkları farklı yenilgi sonrası yaptıkları yaygaralar geldi. Onun içindir ki aldıkları yenilgiye neden aramayan Diyarbakır yerel basınını kutluyorum .Keşke herkes sizin gibi objektif olsa..

 

ŞUHUT  HİSARSPOR, SESİNİZ NEDEN ÇIKMIYOR..?

Şuhut’ta oynanan Davrazspor maçının yankıları Isparta’da hala sürüyor. Maçın üzerinden neredeyse on gün geçti, tüm Isparta yerel basını Şuhut Hisarspor’u resmen linç ediyorlar. Akla hayale gelmeyecek suçlamalarda bulunuyorlar. Daha önce  Isparta’da oynanan maçtaki olaylardan hiç bahsetmiyorlar. Mübarekler sütten çıkmış ak kaşıklar sanki..!

Peki, Şuhut Hisarspor’lu yöneticiler neden sizin sesiniz çıkmıyor.?  Ben size kavga dövüş edin demiyorum. Ancak demokratik haklarınızı kullanarak sizlere isnat edilen suçlamalara cevap verebilirsiniz. Sessiz kalmakla suçlamaları kabul etmiş olmuyor musunuz.? Şunu çok iyi biliyorum, Afyon Basın’ı yapacağınız açıklamalarda size her türlü desteği verir. Kaldı ki  Afyon Basını’nın duayen isimlerinden Mehmet Abdioğlu da Şuhutlu, yapacağınız açıklamalarda size her türlü desteği mutlaka sağlayacaktır. Lütfen silkinin biraz..

Bu kadar sessizlik niye..?

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum