phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

ANLAMAKTA ZORLANIYORUM. .

                ANLAMAKTA ZORLANIYORUM. .

 

Belki de birileri “Kardeşim sen anlamıyorsan biz ne yapalım. ?” diyebilirler. Ancak gerçekten anlamıyorum Sayın Belediye Başkanım.! Afyon’umuzun gururu Afjet Afyonspor’un daha ligler bitmeden şampiyonluğunu ilan etmesi bir üst lige terfi etmesinden dolayı son derece mutluyum. Zaten neticenin bu şekilde tecelli edeceğine inancım sonsuzdu. Bu konuda da defalarca köşe yazılarım ile beklentimi ifade etmiştim. Afyonspor’lu yöneticiler, teknik adamlar ve genç futbolcu kardeşlerim beni ve benim gibi düşünenleri utandırmadılar ve bu güzel kentimize muhteşem bir şampiyonluk hediye ettiler. Allah hepsinden razı olsun. İnşallah daha ne üst ligler göreceğiz, onları da bekliyoruz…

ÇOBAN’IN KONUŞMASINA TAKILDIM

Benim bu olayla bağlantılı olarak takıldığım bir konu var. ! Şampiyonluk akşamı Cumhuriyet Meydanında kutlamalar vardı. Çokta isabetli ve güzel bir uygulama idi. Günün önemini belirten konuşmalar da yapıldı. Fakat Sayın Belediye Başkanımızın konuşmasındaki bir iki cümle dikkatimi çekti ve benim için kabul edilebilir değildi.! Neydi o cümle.? Sayın Başkan konuşmasının hemen başında “Bu konu ile ilgili olarak Afjet Genel Müdürü Sn. Yusuf Ulutürk’e teşekkür ediyorum, 4 bin olan abone sayısını 24 bine çıkardı” dedi. Ben bu iki cümleye takıldım sayın başkan. Neden takıldım.?

KİŞİLER MAKAMA GÖREV İÇİN GELMEZ Mİ?

Sayın Başkanım; ben Afjet Genel Müdürü’nü tanımam, bilmem. Hayatımda hiç görmedim, konuşmuşluğum ve muhabbetim de yoktur. Özellikle sayın Salih Sel’in anlatımlarından çok iyi ve işini çok güzel yapan bir bürokrat olduğunu öğrendim. Her zaman söylemişimdir; Afyon için bir çivi çakan benim başımın tacıdır. Aslında Sn. Ulutürk’ün benim beğenme gibi duygularıma da ihtiyacı yoktur. Fakat sayın Başkanım abone sayısını 24 bine çıkardı diye teşekkür edip methiyeler düzdüğünüz Sn. Ulutürk bu göreve o methiyeler yazdığınız görevleri yapmak için gelmedi mi.? Yoksa ben mi yanlış algılıyorum, ifade ettiğiniz şeyler onun görevi değil de sizlerin hatırı için mi lütfedip abone sayısını artırdılar.? O zaman sormak gerekir Sn. Genel Müdürün asıl görevi nedir.? Hizmetleri için elbette teşekkürü hak etmiştir, ancak asli görevini yapıyorsa Afjet Afyonspor ile bağlantılı teşekkür neyin nesidir.?Abone sayısının artması ile Afjet Afyonspor’un ekonomik olarak daha fazla güçleneceğini mi kast ettiniz.?

SAYIN BAŞKAN’IN BİR BİLDİĞİ VARDIR

Aslında ben sayın Genel Müdürün tasarruf yanlısı bir bürokrat olduğunu da biliyorum. Kurumun haklarını çok ta iyi koruyor.! Nereden biliyorsun derseniz; bundan 3-5 ay evvel kendisi ile yazdığımız bir yazı nedeniyle Kurtuluş Gazetesinin dağıtıcısını “aboneliğimizi iptal ettik” diyerek kovdurup masrafları kısışından biliyoruz. Ancak tüm bunlara rağmen görevi olmadığı halde lütfedip abone sayısını çok yukarılara çıkarmış ise tebrik ediyorum, bir Afyon sevdalısı olarak da teşekkür ediyorum. Öyle veya böyle Afyon’umuza bir hayırlı hizmet yapılmıştır. Sayın Belediye Başkanımız teşekkür etmiş ise vardır bir hikmeti deyip bende teşekkür ediyorum. Teşekkürler Sayın Genel Müdürüm. .

AH  BU SANDIKLISPOR.!

Bu Sandıklıspor ne yapmak istiyor bir türlü anlamış değilim. Geçtiğimiz yıl yaptıkları yanlışlarla takımı düşürdüler, laf söz dinlemediler. Biraz çevrelerine kulak verseler bugün hala profesyonel liglerde olurlardı. Hiçbir tecrübe ve deneyimleri olmadıkları halde burunlarının doğrusuna gittiler, kendilerine olmadık vaatlerde bulunan futbol simsarları ve hocaların vaatleri ile inanılmaz paralar harcayıp, ligden düşme gibi bir felaketi yaşadılar. Bu sezon da yine birçok hatalar yaptılar, devre arasında takımın nerede ise yarısını değiştirdiler netice yine hayal kırıklığı. Sandıklılı olmam nedeniyle zaman zaman yönetimi uyardım, ikaz ettim, ancak onlar yine bir takım simsarların sözü ile hareket edip bildiklerini yaptılar. Tabi yine hayal kırıklığı.!

BU SEZON BARİ PARANIZI SOKAĞA ATMAYIN

Yönetici kardeşlerim; beni çoğunuz tanımazsınız. Ben Sandıklı’nın simgesi ve gururu olan Kumalar Geçlik formasını 1961’lerde giymiş bir abinizim. Şu anda Sandıklı’da hem Kumalar Geçlik hem de 1967 Afyonspor’un da profesyonel olarak forma giymiş Süleyman Çetin ve Hüseyin Özsarı gibi abileriniz var. Neden onlardan istifade etmiyorsunuz. Size yeminle söylüyorum; o isimlerini saydığım iki abiniz sizin bugün Sandıklı’ya futbolcu diye getirdiğiniz kişilere çantalarını taşıtmazlardı.. Son derece klas futbolculardı. Tek şanssızlıkları çok erken dünyaya gelmeleri. !Arap eli öpmeyle dudak kararmaz! Önümüzdeki sezon bari onların fikrini alın bazı konularda. Sizlere mutlaka faydalı olacaklardır..

Bu sezon bari paranızı sokağa atmayın. Önümüz sezon bari Kumalar ruhu ile şahlanın ve size yakışanı yapın. Afjet Afyonspor gibi sizleri de profesyonel liglere bekliyoruz..

SESSİZ SEDASIZ KONGRE Mİ?

Bu arada aklıma gelmişken sorayım: Değerli yönetici kardeşlerim; siz sessiz sedasız genel kurul mu yaptınız? Yaptık diyorsanız lütfen açıklayın; nasıl yaptınız.? Sandıklı’da kongre lafı fısıltı halinde dillendiriliyor ancak kimsenin de bildiği bir şey yok. Varsa bu sefer benim garibime gidecek, bir kongre nasıl sessiz sedasız yapılır.? Yönetici kardeşlerim lütfen bir açıklama yapın bekliyoruz..

                       

 

                 

          

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum