phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

ALTTAN ISITMA

                                          ALTTAN  ISITMA

 

 

Önceki gün mail adresime bir yazı düştü. Gönderiyi yapan kardeşimiz belli ki Afyon futbolu ile çok yakından ilgileniyor. Yani bir yerde gönderdiği mail boş konuları içermiyor. Ana tema Stad Arena’nın zemini ile ilgili. Arkadaşımız Afyon gibi bir kışı olan ilde stat zemininin neden alttan ısıtmalı yapılmadığını soruyor ve devamla da “Zemin çimleri neden bu kadar çirkin” diye soruyor..

 

BİRÇOK EKSİĞİ BELEDİYE TAMAMLADI

Değerli kardeşimize her ne kadar elektronik posta ile cevap verdimse de, inandırıcı olması açısından birde köşemde açıklama getirmeyi uygun buldum.

Köşemi takip edenler yakından bilirler, bu konu ile birçok yazılarım olmuştur. O yazılarımda sizin bana sorduğunuz soruları ben daha önce yetkililere sormuştum. Konunun içine girince Arena’nın Afyon’a kazandırılmasında Sn. Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın çok büyük emeklerinin olduğunu gördüm ve öğrendim. Arena’nın bitti diye tesliminin yapılmasından sonra Sn. Çoban’ın Belediye imkanları ile birçok eksiği tamamladığını öğrendim.

 

ARENA’YI KULLANILIR HALE ÇOBAN GETİRDİ

Şurası çok net ve kesin; Arena yapıldı, bitti denildiği ve dünyanın sayılı takımlarının Afyon’a açılış için geldikleri dönemde eğer Sn. Çoban devreye girip eksiklikleri tamamlamasa hem bu açılış yapılamayacak, hem de tüm dünyaya rezil olacaktık. Sn. Çoban, o kritik dönemdeki yaptığı ataklarla belki de çok büyük bir skandalın önüne geçmiştir. Demem o ki Arena’nın bu hale gelmesinde Sn. Çoban’ın çok büyük fedakarlıkları vardır. Zaman zaman Sn. Çoban’ı eleştirsem de doğruyu öbür tarafta söyleyecek halim yok. Özetlersem: Anormal eksiklikleri olan Arena’yı bu haline yani kullanılır hale getiren Belediye Başkanımız Sn. Burhanettin Çoban’dır.

 

TERMAL SUYUN STATTAN GEÇİRİLMESİ İSTENDİ. AMA…

Gelelim zeminin neden alttan ısıtmalı yapılmaması ve çimlerin bugünkü çok kötü haline. Bu konuda ben ve benim gibi birçok arkadaşımız çeşitli dönemlerde birçok yazılar yazdık ve sizin bana sorduğunuz soruları bizler de ilgililere sorduk. Aldığımız cevap projenin Gençlik ve Spor Bakanlığına ait olduğu, bu nedenle de Afyon’da bir müdahalenin söz konusu olmadığı şeklindeydi. Kaldı ki zemin döşenmeden önce değerli basın mensubu kardeşim Mehmet Dönerkaya İl Genel Meclisi ve Afjet Afyonspor başkanımız Sn. Salih Sel’e giderek Afyon’daki Allah vergisi sıcak suyun zemin altından geçirilmesi konusunda ısrarcı olmuştur. Fakat Sn. Sel de haklı olarak proje sahibi kendilerinin olmadığını ve o aşamada bir şey yapamayacaklarını belirtmiştir.

 

ÇİMLERİN KÖTÜLÜLÜĞÜ, BAKIM YAPANLARIN İLGİSİZLİĞİ

Stat zemininin çok kötü olmasının esas nedeni ise bu işin profesyoneli olmayanların bakımı nedeniyledir. Zeminin bakımının profesyonel bir ekip tarafından yapılması gerekirken maalesef bir çiçekçi tarafından yapılmıştır. Bu çiçekçi kardeşimiz çok iyi niyetle çimlere bakım yapmaya çalışmışsa da bu kadar olmuştur.

Sonuç nedir diye sorarsanız…

 

VALİMİZ, TERMAL SUYU STATTAN GEÇİRECEK

Sayın Vali Aziz Yıldırım’ı ziyaretimizde konuyu kendilerine bizzat açtım. Ancak o anda beni şaşırtan bir olay yaşadım. Sayın Vali’miz bu konuda bizden çok daha bilgiye sahip ve zeminin altından sıcak suyun geçirilmesi konusunda çalışmaları başlatmış bile. Sayın Vali’miz daha önce yıllarca futbol oynadığı için olaylara tamamen konsantre olmuş ve gerekli çalışmaları başlatmış durumda.

 

SICAK SU AFYON’A YÜCE RABBİMİZİN BİR LÜTFÜDÜR

Sayın Vali’mizin ifadelerine göre ligler biter bitmez zemin kaldırılıp kaplıcaya geri dönüş yapan Afjet Jeotermal su stat zemininin altından geçirilecekmiş. Sizler de takdir edersiniz ki bu süper bir haber. Afyon Futbolu ile ilgili konularda son derece bilgili olan Sayın Vali’mizin Arena ile ilgili sorunları kökünden halledeceğine inancımız tamdır. Sıcak su Afyon’a yüce rabbimizin bir lütfudur. Her yer sıcak sudur. Aynı hizmeti yapmak isteyen iller bu işi yapabilmek için anormal paralar harcamaktadırlar. F. Bahçe v Sivas gibi..

Sağlıcakla kalın…

YORUMLAR

  • 0 Yorum