phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

Afyonspor yöneticileri neden susuyor?

Bu tarz bir yazı yazmak istemezdim, ancak yazmak zorunda bırakıldım. Son zamanlarda Afjet

Afyonspor hakkında hep olumlu yazılar yazarak yöneticilerinin de insanüstü çalışarak takımı 3. Lige taşıdıklarını belirttim. En son yazdığım yazıda hocayı yaptığı talihsiz bir açıklama nedeniyle eleştirdim ve de sözlerimin arkasındayım. Cüneyt hoca her türlü riski göze alarak takımın şampiyon olması için elini taşın altına sokan, yöneticileri baypas edip kulüpte maaşlı bir görevliyi şampiyonluğun mimarı olarak göstermişti. Bu anlayışı bir Afyonlu ve sporsever olarak kabullenmem mümkün değildi.

 

HERKES GÖREVİNİ YAPTI

Eğer Afjet Afyonspor bugün 3. Lige çıkmış ise bunun mimarı bana göre yönetim, Belediye Başkanı ve 12 adam olarak nitelendirdiğimiz taraftarlardır. Takımın hocası, sportif direktörü, masörü, malzemecisi Afjet Afyon Spor'un maaşlı görevlileridir. Göreve getirilirlerken yönetim başından onlara Şampiyonluk hedeflediklerini, bu nedenle Afjet Afyonspor'da görevlendirildiklerini söylemiştir. Yani bu ekip yönetimin isteği olan şampiyonluğun getirilmesindeki görevlerini yerine getirmişlerdir. Buradaki en önemli unsur yapılacak helva için gerekli olan un, yağ, şeker vs. gibi malzemeleri yönetim ekibin eline vererek helva yapmalarını istemiştir. Kimsenin birilerini şampiyonluğun mimarı gibi gösterme lüksü yoktur. Herkes görevini yapmıştır.

 

AFYON PATAGONYA DEĞİL

Değerli Kurtuluş okurları;

Yönetimin bu konu nedeniyle sessiz kalması anlaşılır gibi değil… Elini taşın altına sokanlar bana göre yöneticiler, ancak takımın hocasına göre şampiyonluğun mimarı sportif direktör... Yönetim ise hocanın bu açıklamasına sessiz… Çok tuhaf.....! Çıkın kardeşim bir şeyler söyleyin... Hocamızın söyledikleri doğrudur, her şeyi sportif direktörümüz yaptı, en ‘böyyük’ teşekkürü o, en küçük teşekkürü biz hak ettik, çünkü bizler figüranız deyin...! Eğer öyle değilse; ne ise onu söyleyin. Birileri Afyon'u Patagonya falan zannetmesin, siz de yönetim olarak sessiz kalmayın, gerekli açıklamayı yapın herkes haddini bilsin. Yönetime saygılı olmayı öğrensin.

 

BENİM SPORCULUK GEÇMİŞİMİ MERAK EDENLERE

Gelelim diğer konuya.... Birileri futbol geçmişimi merak ediyormuş, sağda solda nerede oynamış, şimdiye kadar ne yapmış gibi sorular sorup yalakalıklar ediyormuş... Bana sorun kardeşim, kızmadan, darılmadan sorularınızı yanıtlarım, çünkü gocunacak bir şeyim yok… 20 yılı aşkın amatör futbol oynadım, Afyonspor'da 10 yılı aşkın yöneticilik, 2 dönem Sağlık Spor'da başkanlık yaptım. Dolu dolu bir futbol yaşantım var… Merak eden kardeşim kendimi kısa ve öz ifade etmeye çalıştım. Detaylara girmek ve öğrenmek istersen de çekinme gel bir çay içeriz ve merak ettiğin soruları cevaplarım. Ben ve benim gibi çeşitli dönemlerde Afyon spor'da görev yapan yönetici arkadaşlarımın Allaha şükür başlarımızı önümüze eğdirecek bir eylemimizde yoktur... Kaale alırsın veya almazsın orası senin bileceğin bir şey.......!

Sağlıcakla kalın..

YORUMLAR

  • 0 Yorum