phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

AFYON CHP’de NELER OLUYOR. ?

                AFYON  CHP’de  NELER  OLUYOR. ?

 

Önümüzdeki günlerde Anayasa değişikliği ile ilgili çok önemli bir referandum var. Bütün partiler gece gündüz demeden referandumdaki beklentilerine ulaşabilmek için çalışıyorlar. Görsel ve yazılı basın desteği ile süreci tamamlamaya çalışıyorlar. Şehrimizde de bu konuda yapılan çalışmalarda partiler propagandaları için billboardları kullanmaya özen gösterdiler. Billboardlara koydukları afişler vasıtasıyla da istemlerini topluma yansıttılar.

 

CHP TANITIMDA YETERSİZ

Değerli okurlarımız; ben bu CHP’yi anlamakta gerçektende zorlanıyorum. Geçtiğimiz hafta şehrimize gelen Genel Başkan Sn. Kılıçdaroğlu’nu yangından mal kaçırır gibi bir salona alıp orada partililere konuşturdular. Kendileri çalıp, kendileri oynadılar. Cesaretli davranıp bir miting bile düzenleyemediler. Bütün bunlar yetmiyormuş gibi 3-5 adet billboard kiralayıp istemlerini topluma yansıtamadılar. Billboardlarda gerine gerine “Hayırda hayır vardır” diyemediler. Aslında CHP’ye billboard kiralayıp, kiralamayacakları bir yazı ile sorulur, CHP cevap bile vermez.! Kira bedelleri de büyük şehirlerin dörtte biri kadar. Neden billboard kiralanmaz merak ediyorum.

 

7 NİSAN’DA İKİ MİTİNG VAR

Gelelim bir diğer konuya; Yalova Millet Vekili Sn. Muharrem İnce 2 Nisan. 2017 Pazar günü Hükümet Meydanında halkımıza hitap edecekti. Hazırlıklar bu yönde idi. Ancak Cumartesi günü partiden yapılan bir açıklama ile Sn. Muharrem İnce’nin bu kez 7 Nisan 2017’de İstasyon Meydanında partililere hitap edeceği açıklandı. Aynı gün MHP  Genel Başkanı Sn. Devlet Bahçeli’nin de Afyon’a gelerek hükümet meydanında halkımıza hitap edeceği açıklandı. Afyonda aynı gün 2 miting var ve CHP’liler İstasyon’a gitmek zorundalar. Daha önceden Hükümet meydanı ayrılan CHP, bu kez İstasyon meydanına gitmek zorunda kalacaklar. Sayın İnce’yi oraya dinlemeye kaç kişi gider acaba? Bu plansızlığın , vurdumduymazlığın sebebi kimlerdir? Bu tür olumsuzluklar partiye zarar vermeyecek mi? Böylesine önemli bir referandum süreci yaşanırken bana göre parti yöneticileri ve Sn. Vekil sınıfta kaldılar.

 

KÖKSAL VE DEMİRKIRKAN NE İSTİYOR?

CHP’de olaylar bitmez. Gündemi mutlaka meşgul eden bir olay vardır. Nasıl mı? Yukarıda anlattıklarımın daha tuzu kurumadan bir olay haber de Bolvadin’den geldi. İstanbul Millet Vekili Gürsel Tekin’in Bolvadin’de yapacağı konuşma öncesi yaşananlar CHP’deki kapı arkası çekişmeleri gün yüzüne çıkardı. Bolvadin’de herkesin içinde İl Başkanı K. Demirkırkan ile Sn. Vekilimiz Burcu Köksal’ın bir birleri ile tartışmaları güne damgasını vurdu. İkilinin yüksek sesle tartışmalarına tüm partililer tanık olmuşlar. Ben burada kimseyi bireysel olarak eleştirmiyorum. Sadece olanlar partiye yakışmıyor diyorum. Sözlerimin de arkasındayım. Şu anlattığım olaylar size göre CHP’ye yakışıyor mu! Bana göre hayır!

 

 KARTLAR AÇIK AÇIK OYNANMALI

Madem bugün konuyu CHP’den açtık devam edelim; sevgili okuyucularımız Afyon CHP’de kazan kaynıyor. Müthiş bir huzursuzluk var. İl Başkanı Sn. Dr. Kemal Demirkırkan ile Vekil Sn. Burcu Köksal arasında dışarıya yansıtılmamaya çalışılan bir gerginlik var. Önümüzdeki seçimlerde Sn. Demirkırkan’ın  parlamento için aday olacağını Sağır Sultan bile duydu.. Vekil hanım duymadı mı? Elbette duydu.. Üstelik İl Binası varken Yeşilyol’da bir büro açmayı uygun buldu Vekilimiz.

Bütün bunları üst üste getirdiğinizde Afyon CHP’de huzursuzluğun had safhada olduğunu görürsünüz. Bana göre herkes eteğindeki taşları dökmeli ve açık kart oynamalı diyorum. Bu tarz  eylemler partiye kesinlikle zarar veriyor bu böyle biline. İl başkanı ve vekilimiz oturup konuşmalılar. Çözüm üretmemeliler.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum