phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

AFJET AFYONSPOR’DA SULAR DURULDU MU?

AFJET AFYONSPOR’DA SULAR DURULDU MU?

 

 

Bu yazıyı yazmak için en az bir ay bekledim. Bekleyiş nedenim yanlış anlamalar nedeniyle Afyonspor’a zarar verme endişem vardı. Geriye dönersek;

Geçtiğimiz sezon BAL Liginde şampiyon olan takımımızın Anıt Park önündeki kutlamaların da takımın hocasının verdiği beyanat nedeniyle tepki göstermiştim. Nedeni ise hoca şampiyonluğun mimarı olarak sportif direktörü pay pass ediyor yönetimden hiç bahsetmiyordu. Ben bu beyanata çok büyük tepki gösterip “Bu takımın patronu yönetim ve Başkan Sn. Salih Sel’dir” demiştim. Sonrasında da Sn. Salih Sel ile birkaç kez görüşmüş, “Bu adamlar kendilerini  Afjet Afyonspor’un üzerinde görüyorlar. Lütfen buna fırsat vermeyin” demiştim. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Afyon Temsilciliğinin termal bir otelde verdiği kupa dağıtımı gecesinde Sn. Sel ile tekrar görüştüm.

 

ZATEN İSTİFA ETMESEYDİ ŞAŞARDIM

Sn.Sel geniş kapsamlı bir açıklama yapacağını benim vurguladığım gibi takımın patronunun yönetim ve kendisinin olduğunu beyan edeceğini söylemişti. Ancak bu açıklama hiçbir zaman olmadı.

Netice de bilmediğimiz nedenlerle sportif direktörün istifası açıklandı. Ben, Salih Sel’i arayarak haberin doğru olup olmadığını sordum. Sn.Sel doğru olduğunu ifade etti. Nedenini sorduğumda “Kendisini yönetimin üzerinde görmeye başladı” demişti.

Arkasından da takımın hocası istifasını açıkladı. Beklenen bir şey miydi…? Bana göre hocanın  kendisini Afyon’a getiren “Şampiyonluğun mimarı” sportif direktörün arkasından istifa etmesi normaldi. Zaten istifa etmeseydi şaşardım.

 

KERAMETİ KENDİNDEN MENKUL DALTONLAR

Değerli sporseverler;

Ben aslında Afjet Afyonspor’da yaşananları başından beri biliyordum. Bildiğim çok şey vardı. Hatta bir yazımda “Bu kaleci ile sezon sonunu getiremezsiniz” demiştim. Kalecinin nasıl problem olduğunu biliyordum. Sportif direktöre 50 bin TL verildiğini de biliyordum. Hocanın ve sportif direktörün Afjet Genel Müdürlüğüne ait aracı özel işleri için telefonla ayaklarına çağırdıklarını da biliyorum. Dahası bu iki “Kerameti kendinden menkul” Dalton Kardeşlerin Afjet Genel Müdürü Yusuf Ulutürk’ten yüz bulup şımardıklarını da biliyorum. Yine bu ikilinin Nurettin Akşap’ın göreve getirilmesinden son derece rahatsız olduklarını da biliyorum. Daha bildiğim çok şey var. Afyonspor var, onlara rahatsızlık vermek istemiyorum..

Sportif direktör, ayrıldıktan sonra sosyal medyadan, “Bana bir teşekkür bile edilmedi konuşmak istemiyorum. Beni Sakarya ve Orhangazi takımları bile kurduğum takım için tebrik ettiler” diyor. O iki takımın tebrik etmeleri yetersiz, bu kerameti kendinden menkul kişiyi takımlarında görevlendirmeleri gerekirdi.

Burada çok manidar şeyler var. Verilen bu beyanatlarda bir “Kuyruk acısı” var. Böyle “Yağlı” bir kapıyı bulacaklarını sanmıyorum. Bulsunlar böyle bir kapıyı durmasın gitsinler.

 

ARA DÖNEM TRANSFERİNE DİKKAT

Ara dönemde transfer gereklimi…? Gerekli, ancak ara dönemde hiçbir takım elindeki kalite adamını size vermez çok iyi araştırmak gerek. Bir kaleci ve orta sahada beyine ihtiyaç görülüyor. Hoca bu işi daha iyi incelemiştir. Gereğini yapacağınızı da biliyorum. Puan farkı kapanmaya başladı. İkinci yarı ilk 5 hafta çok önemli. Takımımızın bu süreci kazasız atlatması dileğimizdir. Afjet Afyonspor’u ikinci yarıda zor günler bekliyor. Ancak her şeye rağmen ben “Şampiyon” olacağımıza inanıyorum.

 

CEFAKAR TARAFTAR AFJET AFYONSPOR’U DAHA ÜST LİGLERDE GÖRMEK İSTİYOR

 

Sn. Sel,

Lütfen dik duruşunuzu bozmayın. Afyonspor’a kim zarar veriyorsa kapıyı gösteriniz. Bu Genel Müdür bile olsa. Çünkü başka Afyonspor yok. Bu takımın cefakar taraftarı Afjet Afyonspor’u daha üst liglerde görmek istiyor.

 Yeni sportif direktör İbrahim Çelik’i tanırım. Sporculuğunun yanında son derece beyefendi bir kişiliktir. İbrahim’in bu göreve getirilmesini “öze dönüş” olarak görüyor ve olumlu buluyorum. Umarım başarılı olur. Ayrıca kadro dışı bıraktığınız iki futbolcunun araya birilerini sokarak kulübe geri dönmek istediklerini biliyorum. Böyle bir isteme “evet “ derseniz çok büyük hata yapmış olursunuz diye düşünüyorum.

  Bu vesile ile şahsınızda Afjet Afyon Spor’a başarılar diliyorum..

YORUMLAR

  • 0 Yorum