phishing
Orhan DURAK

Orhan DURAK

DURAKTAKİ ADAM

A.KARGO....?

 

 

 

 

20.05.2016 Perşembe günü İstanbul Bayrampaşa'dan adıma A.Kargo ile adrese teslim bir paket gönderildi. Paketi gönderen firma aynı gün beni gönderi hakkında bilgilendirdi. Bu da yetmiyormuş gibi firma 21.05.2016 Cuma gün beni tekrar arayarak paketimin Afyon'a ulaştığını ve A.Kargonun paketi saat 14.00’e kadar tarafıma teslim edeceği bilgisini verdiler. Saat 14.00’e kadar işyerimde bekledim, işyerimden bir adım ayrılmadım kargo görevlileri gelir beni bulamazlar diyerek… Verilen saate kadar kargo tarafıma ulaştırılmadığı için bu kez ben Kargonun K.A Şubesini aramaya başladım. Onlara Kandil nedeniyle iş yerimden erken ayrılacağımı gelecek görevlinin beni bulamama gibi bir durumun olabileceğini A.Kargo yetkililerine söylemek istiyordum.

 

HEM ÇALIŞIYORLAR HEM ÇALIŞMIYORUZ DİYORLAR

Değerli okurlarımız;

İnanın en az 50 defa aradım A.Kargonun K.A şubesini… Ne yazıktır ki A.Kargo bana bir türlü cevap vermiyordu. Bunun üzerine sat:16.00’da bir ticari taksi çağırarak A.Kargo K.A şubesine bizzat gittim..! Hayret tüm kargo personeli orada idi ve de şen şakrak çok da mutlulardı. Kendilerine "Neden telefon çaldığı halde açmıyorsunuz" diye sordum… Görevli "Genel müdürlüğün emri. Biz cumartesileri telefonlara cevap vermiyoruz, kargo teslimatı yapmıyoruz, kargo almıyoruz" diye cevap verdi. Bu arada da bir yandan kargo almakla meşguldü.

 

ÇOK KORKTUM VE ALTTAN ALDIM

Görevlilere telefonu açmaları halinde ne söyleyeceğimi söylemeye çalıştım ki tartışmaya başka bir görevli katıldı ve bana dönerek "Deminden beri sesimi çıkarmadım benim canımı sıkma" diye hışımla üzerime geldi.

Görevli olduğunu söyleyen bu şahsa sordum, “Senin görevin ne" diye… Yumruklarını ve dişlerini sıkan bu zat-ı muhterem "Ben hizmetliyim bir şikayetiniz varsa genel müdürlüğe şikayetinizi yapın" dedi. Bu kez bilgisayar başındaki zat bu kendisini Kaf Dağında gören bu eli sopalı şahsa beni işaret ederek, “Şunun paketini verin gitsin” dedi. Toz toprak içindeki paketimi bulup getirdiler…

Paket yüzünden tekrar bir tartışma yaşandı…

Neticede başka gelenler oldu ve tartışmayı sonlandırdık. Toz ve pislik içindeki paketimi A.Kargo'nun ayağına giderek almış oldum. Dua ediyorum, sopa yemedim… Temizlikçi olduğunu söyleyen bu şahıs neredeyse saldıracaktı… Çok korktum ve alttan aldım… “Ben ettim sen etme" dedim… Yoksa çizdireceğiz karizmayı..!

 

YAPACAK BİR ŞEY YOK, BİR GÜZEL OKŞANIRSINIZ

Sevgili okurlarımız;

Burası Türkiye..! Her şey olur… Bizim insanlarımız bir yere işe girinceye kadar el etek öpüp kırk tane aracı bulurlar o dönemde çok munis olan bu insanlar işe başladıktan sonra her aşa limon olur; üzerlerine farz olmayan şeylere karışırlar… Aynı anlattığım olaydaki "Temizlikçi" olduğunu söyleyen fedai kılıklı delikanlı gibi… Vallahi yapacak bir şey

yok… Yoksa bir güzel okşanırsınız..! Onun için siz siz olun tanımadığınız bilmediğiniz kişilerle polemiğe girmeyin…

YORUMLAR

  • 0 Yorum