phishing

Yaşlılara Saygı Haftası Törenle Kutlandı

Yaşlılara Saygı Haftası Törenle Kutlandı

Yaşlılara Saygı Haftası Törenle Kutlandı
21 Mart 2019 - 21:39


 
18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” Hüseyin Develi Huzurevinde düzenlenen törenle kutlandı.
 
Törene Sandıklı İlçe Kaymakamı Eflatun Can Tortop, Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl protokol üyeleri, okul müdürleri, öğrenciler ve huzurevi sakinleri katıldı.
 
Programda öğrencilerimiz hazırladıkları gösterileri sergilerken protokol üyeleri tarafından huzurevi sakinlerine çeşitli hediyeler verilerek günleri kutlandı.
 
Burada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Mustafa Çöl; “Böyle güzel bir günde sizlerle bir araya gelmekten dolayı kendimizi şanslı hissediyoruz. Hayat tecrübesi fazla olan siz değerli büyüklerimizden hala öğrenecek şeyimizin olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle Yaşlılara Saygı Haftanızı kutluyor daha nice güzel organizasyonlarda hep birlikte olmayı diliyorum.” İfadelerine yer verdi.
 
Programın sonunda günün anlam ve önemine istinaden kesilen pasta ile son bulan etkinlikten duydukları memnuniyeti dile getiren huzurevi sakinlerimiz; “Kaymakamımıza, Belediye Başkanımıza, Okul Müdürlerimize, huzurevi yönetimi ve personellerimize, öğrencilerimize bizlere bu mutluluğu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz. Hatırlanmak gerçekten çok güzel bir duygu, hepiniz sağolun varolun.” Dediler.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum