phishing

Yaşar : Şimdi Doyduğum Yere Belediye Başkanı Olarak Hizmet Ediyorum

Yaşar : Şimdi Doyduğum Yere Belediye Başkanı Olarak Hizmet Ediyorum

Yaşar : Şimdi Doyduğum Yere Belediye Başkanı Olarak Hizmet Ediyorum
20 Aralık 2018 - 08:29

 

 

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ardahan Göle Uğurtaşı Köyü Derneği’nin 2’incisini düzenlediği Kaz Gecesi etkinliğine katıldı. Yaşar, “Hemşeri derneklerinin faaliyetlerini önemsiyorum. Bu tür derneklerin birlik ve beraberlik içinde olmaları toplum açısından önem arz ediyor” dedi.

Geceye katılan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Hepimiz Anadolu’nun çeşitli topraklarında doğduk. Doğduğumuz yerlerden göç edip, doyduğumuz yerlere geldik. Hepimiz hem doğduğumuz yerlere sahip çıkmalıyız hem de doyduğumuz yerlere sahip çıkmalıyız” dedi.

 

 “Tüm kazanımlarımızı Cumhuriyete borçluyuz”

Toplumu yönetenlerin toplumu ayrıştırmaması gerektiğinin altını çizen Yaşar, “Bugün ben Afyon’dan gelip doyduğum topraklarda Yenimahalle’de belediye başkanlığı yapıyorsam bunu Cumhuriyete borçluyum. Devleti diğer yönetenler de Cumhuriyete çok şey borçlu. Onun için kimseyi ayırt etmeden 10 yıldır sizlere hizmet ediyorum. Belediyeler siyaset yeri değildir. Seçildiğim günden beri kimseyle kavga etmeden sadece vatandaşa daha iyi hizmet götürmek için uğraştım. Bugün karşınıza başım dik bir şekilde çıkabiliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum