phishing

Yalçın, eğitimin fotoğrafını çekti

Eğitimdeki başarı sıralamasında, Türkiye’de son sıralarda yer alan Afyonkarahisar’a atandıktan bu tarafa bu durumu tersine çevirmeye çalışan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, son olarak ...

Yalçın, eğitimin fotoğrafını çekti

Eğitimdeki başarı sıralamasında, Türkiye’de son sıralarda yer alan Afyonkarahisar’a atandıktan bu tarafa bu durumu tersine çevirmeye çalışan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, son olarak ...

Yalçın, eğitimin fotoğrafını çekti
18 Mayıs 2013 - 14:18

Eğitimdeki başarı sıralamasında, Türkiye’de son sıralarda yer alan Afyonkarahisar’a atandıktan bu tarafa bu durumu tersine çevirmeye çalışan İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, son olarak Sinanpaşa ve Şuhut ilçelerinde öğretmenlerle toplantı düzenledi.

 

İl Milliği Eğitim Müdürü Metin Yalçın başkanlığındaki heyetin, Yaklaşık 2 ay önce başlattığı ve alfabetik bir sıra ile gittiği ilçelerde, eğitimde başarıya ulaşmak için düzenlediği moral-motivasyon toplantıları Sinanpaşa ve Şuhut ilçeleriyle tamamlamış oldu.

Sinanpaşa ve Şuhut İlçelerinde okul müdürleriyle moral ve motivasyon toplantılarına İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’la birlikte İl Milli Eğitim Eğitim Müdür Yardımcıları İbrahim Çakal ve Yusuf Tuğlu, Şube Müdürleri Abdullah Demir, İbrahim Yeşilırmak, A.Fevzi Özdemir, Mehmet Doğan, Mustafa AkçiMurat Diktaş ve Gürbüz Bıdık da katıldı.

Okulların tamamını ziyaret ederek okul idarecileri ve öğretmenlerle bir araya gelen milli eğitim yetkilileri, takım ruhuyla hareket ettikçe başarılamayacak hiçbir konu olmadığını, ekip havası içerisinde çalışmalarla, istenilen eğitim ve akademik başarının elde edilebileceği yönünde açıklamalar yaptılar.

 

SİNANPAŞA’DA MÜDÜRLERLE TOPLANILDI

Metin Yalçın ilk olarak Vali Yardımcısı Ali Muhiddin Varol, Sinanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Carfi, Şube Müdürleri Muammer Demircan, Bülent Seyrekli ve Sinanpaşa Akören Belediye Başkanı Ahmet Batmaz´la yemekte bir araya geldi. Yemekte ilçenin eğitim öğretimiyle ilgili bilgi paylaşımı yapıldı.

Yalçın daha sonra Sinanpaşa ilçesindeki okul müdürleriyle Sinanpaşa Belediye etkinlik salonunda toplantı yaptı. Toplantıda 29/04/2013 tarihinde il genelinde yapılan Seviye Belirleme Deneme Sınavının Sinanpaşa ilçesinin değerlendirmesi ayrıntılı olarak ele alındı. Okul Müdürlerinden sınava müracaat eden tüm öğrencilerin SBS ye girmelerinin sağlanması, bilmedikleri soruları boş bırakmaları, son 23 günde motivasyon-destek ve rehberlik çalışmalarının artarak devam etmesini, okullarda sınava yönelik yönlendirme faaliyetlerinin okul müdürlüklerince yapılmasını istedi. Toplantıya katılan okul müdürlerine emeklerinden dolayı teşekkürlerini ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın okul müdürlerine başarılarının devamın dileyerek toplantıyı tamamladı.

 

ŞUHUT’TA SBS VE LYS KONUŞULDU

Şuhut ilçesindeki toplantı ise Şuhut Anadolu Öğretmen Lisesi toplantı salonunda yapıldı. İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın konuşmasında SBS ve LYS ye az bir zaman kaldığını, bu zamanı çok iyi değerlendirip öğrencilerimizin sınava olan konsantrasyonlarını, moral ve motivasyonlarını maksimum düzeyde tutmaları gerektiğini söyledi. Şuhut ilçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce mahalli projelerin uygulandığını bununda sınavlarda başarıyı arttıracağını belirten Yalçın, ilçedeki öğretmenlerin moral ve motivasyon bakımından çok iyi olduğunu ekip çalışmasına önem verildiğini gözlemlediğini söyledi.  Daha sonra Şuhut İlçesindeki okul müdürlerinin görüş ve önerileri alındı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum