Velimeşe’de Afyon’u tercih etti

Velimeşe’de Afyon’u tercih etti

Velimeşe’de Afyon’u tercih etti
08 Ağustos 2017 - 20:46

Velimeşe’de Afyon’u tercih etti

 

2017-2018 sezonunda TFF 3.Lig 2.Grupta mücadele edecek olan Ergene Velimeşespor hazırlıklarını sürdürüyor. Afyon’da kampta olan Ergene Velimeşespor bugün Fatih Karagümrük takımı ile hazırlık karşılaşması oynayacak

 

KURTULUŞ- Afyon kampı öncesinde Velimeşe Stadı’nda Çatalcaspor ile bir hazırlık karşılaşmasına çıkan TFF 3.ligin yeni takımı Ergene Velimeşespor maçtan 1-1 eşitlikle ayrıldı. 3-13 Ağustos tarihleri arasın Afyon’da kampa giren Ergene Velimeşespor buradaki ilk hazırlık maçında Bergama Belediyespor ile karşılaştı. Halil İbrahim Yazgılı’nın golüyle ilk yarıyı önde kapatan Ergene temsilcisi maçtan 1-1 berabere ayrıldı. 

2.GRUPTA YER ALIYORLAR

3.Lig’e merhaba diyen, Ergene Velimeşespor ise 1461 Trabzon, Anadolu Bağcılarspor, Anagold 24Erzincanspor, Darıca Gençlerbirliği, Ankara Demirspor,  Diyarbekirspor, Gölcükspor, Kayseri Erciyesspor, Kırıkhanspor, Kasımpaşa Erokspor,  Muğlaspor, Pazarspor, Tire 1922, Turgutluspor, Van Büyükşehir Belediyespor, Yeni Orduspor ve Yeşil Bursa takımları ile TFF 3.Lig 2.Grupta yer alıyor.

 

 

Bu haber 978 defa okunmuştur.

YORUMLAR

  • 0 Yorum