phishing

Vali Tutulmaz Yeni Yıla Çalışarak Giren Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti

Vali Tutulmaz Yeni Yıla Çalışarak Giren Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti

Vali Tutulmaz Yeni Yıla Çalışarak Giren Kamu Görevlilerini Ziyaret Etti
02 Ocak 2020 - 11:23

 
Vali Mustafa Tutulmaz, yılbaşı akşamı görev başında olan kamu görevlilerini ziyaret ederek, çalışmalarında kolaylıklar dileyip, yeni yıllarını kutladı.
 
Yeni yıla saatler kala görev başında olan ve yılın ilk saatlerine de görev başında giren kamu görevlilerini Vali Mustafa Tutulmaz’da görevleri başında ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. İlk olarak Afyonkarahisar Devlet Hastanesini ziyaret eden Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşların sağlık hizmetlerinden yararlanabilmesi için görev yapan sağlık personeli ile tedavi için bekleyen vatandaşlarla sohbet etti. Sağlık personeline çalışmalarında kolaylıklar dileyen Vali Tutulmaz, vatandaşlara da geçmiş olsun dileklerini ileterek,  sağlıklı bir yıl temenni etti.
 
Ardından 112 Acil Çağrı Merkezi ile Güvenlik ve Acil Durumlar Koordinasyon Merkezinde (GAMER) çalışmalarını sürdüren kamu görevlilerini ziyaret etti. Burada 112 Acil Çağrı Merkezi Müdür Vekili Dr. Gülsün Ateş Doğan’dan bilgiler alan Vali Tutulmaz, genel durum hakkında da detaylı bilgi aldı.
 
Jandarma ve Emniyet Yine Görev Başında
 
Yılbaşında Jandarma ve Emniyet ekipleri de yine görev başındaydı. Vali Mustafa Tutulmaz Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü önünde uygulamalarda bulunan Jandarma ve Emniyet ekiplerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı. Ekiplerden yollardaki son durum hakkında bilgiler alan Vali Tutulmaz, yoldan geçen vatandaşların yeni yıllarını kutladı, iyi yolculuklar diledi.  Vali Mustafa Tutulmaz’ın yılbaşı ziyaretlerinde İl Jandarma Komutanı J. Albay Hamza Çömez ve İl Emniyet Müdürü Gürsel Yıldız hazır bulundu.
 
2 Bine Yakın Güvenlik Mensubu Görev Aldı
 
Burada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Vali Mustafa Tutulmaz “Afyonkarahisar merkezi ve 17 ilçesinde huzuru kaim kılabilmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Gerek alışveriş merkezlerinde olsun, gerek eğlence merkezlerinde olsun vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması adına bütün güvenlik birimlerimiz özverili bir şekilde çalışıyorlar. Yeni yıl dolayısıyla il genelinde yaklaşık 2 bine yakın güvenlik gücü mensubumuz vatandaşlarımızın rahat eğlenebilmeleri hem de rahat ulaşım sağlayabilmeleri adına görevleri başındalar. Diğer taraftan gıda güvenliğinin sağlanması açısından sağlıklı bir gece geçirebilmek adına, sağlık hizmetlerinin yerine getirilmesi açısından ilgili kamu kurum ve kuruluşlarımız üzerine düşen görevlerini layıkıyla yerine getiriyorlar “dedi.
 
Tüm Taraflar Olarak Aynı Hedefe Kilitlendik
 
2019 yılını Afyonkarahisar olarak çok iyi haberlerle ve gelişmelerle geçirdik diyen Vali Mustafa Tutulmaz: “ İlimizin marka değer olabilmesi adına gastronomi alanında UNESCO tarafından yaratıcı şehirler ağına alınmamız, Dünya Motokros Şampiyonası’nın ilimizde yapılması, Tarihi Termal Kentler Birliği’ne üye olmamız ve buna benzer daha birçok alandaki çalışmalarımız ve gayretlerimiz ile Afyonkarahisar’ımızın marka değerini artırdık. İnşallah 2020'de de başarılı bir şekilde çalışmalarımıza devam ederek marka değerimizi daha yükseklere çıkartacağız. Bu konuda kamu kurum ve kuruluşları,  siyasetçiler, STK’lar, meslek odaları ve tüm paydaşlar olarak 2019 yılını birlik beraberlik içerisinde ve uyumlu bir şekilde geçirdik. Bu güzel ortamın daha da iyi olmasını 2020 yılı içinde diliyoruz. Önümüzdeki süreçte de ilimizin tüm tarafları aynı hedefe odaklanmış durumda. Afyonkarahisar'ı daha iyiye nasıl ulaştırabiliriz, nasıl daha iyi tanıtabiliriz, daha gelişmiş bir duruma nasıl getirebiliriz buna odaklanmış durumdayız. 2019 yılı için hedeflerimizin üzerine çıktık. Bu durumdan da çok mutluyuz İnşallah 2020 yılında da yapacağımız çalışmalar ve faaliyetlerle vatandaşlarımızın yanında olmaya ve onlara en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
 
Vali Mustafa Tutulmaz, açıklamalarının ardından şehirlerarası yolculuk yapan vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunarak, yeni yıllarını kutladı.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum